- Konu Yazar
Herkese merhaba. Telefondan ilk kez yazıyorum umarım font boyutu vs. Düzgündür. Bu son benzin zamlarından sonra araba kullanmayı azalttım ve beklemediğim şekilde eşim scooter almaya bir anda sıcak baktı.. (Devletimiz sağolsun yoksa umudum yoktu
) Araştırmalar yaptım ve malum fiyatlar cok yüksek, 2. Elde malesef öyle. Butce olarak 30k belirledim (Öneriler Ne kadar az olursa okadar iyi olur). Elektrikli mi benzinli mi karar veremedim. Günlük 10km kullanacağım. 50cc alıp 80cc çeviriyorlar bunda çekiş ve son hız artıyor herhalde. Elektriklide son hız genelde 55km civarı gösteriyor,Bunlarda acaba yükseltme imkanı varmı, sehir içi kullanacağım fakat en azından 70-80 e çıkarsa anlık durumlarda iş görebilir diye düşünüyorum. Gelelim en büyük sıkıntıma, motoru kullanmadığım zamanlar oluyor ve bekliyor, bu durumda akü bitmesi sorunu yaşıyorum. Sizce elektrikli alıp hiç böyle sorun yaşamayıp sarj oldukça binmek mi mantıklı, yoksa akü sarj cihazı alayım bulunsun benzinlide aku biterse sarj edip devam mı edeyim.. Bu süreçte bir çok model çıkmış, önerebileceginiz seçenekleri değerlendireceğim. Fiyatlardan dolayi hiç takip etmiyordum fakat durum değişti.. Öneriler için teşekkürler simdiden