Aslında soru tersten sorulsa daha enteresan olur.
Yani motosiklet firmaları otomobil yapsa nasıl olur?
Şu an Honda,Suzuki, Bmw, Triumph ve Bajaj dışında bildiğimiz otomobil yapan bir marka yok.
mercedes üretsin isterdim. porche ve lamburcini de guzel olurdu fotosunu paylaşırdık
. lamburgininin nasıl yazıldıgını tam bilmiyorum oyuzden oyle yazdım :queen:
mercedes üretsin isterdim. porche ve lamburcini de guzel olurdu fotosunu paylaşırdık
. lamburgininin nasıl yazıldıgını tam bilmiyorum oyuzden oyle yazdım :queen:
TOYO TOYOTA TOYO TOYOTA!
+11111
2013 model Yaris'e 7 ileri vites 100 beygir güç ve f1 şanzıman koyan firma güzel motosiklet üretir.
Lada!
200.000 km git, ne zincir değiştir ne debriyaj değiştir... Yağ bile değiştirme, "bana mısın" demez. Ayrıca büyük ihtimalle soğuk havaya uygun olsun diye elcik ısıtma, sele ısıtma, bacak ısıtma, parmak ısıtma, ayak ısıtma... Bilimum ısıtma sistemi olur. Bi de arazi şartlarına uygun olsun diye ön tekere de bi zincir, iki çekerli motosiklet olur, önüne de küçük bi vinç, tamam. Tabi muhtemelen 15 beygirlik ve 400 kiloluk bir motosiklet olur ama napalım...
Aston martin ford veya volkswagen
kawasaki otomobil endüstrisinde akıllı robotlarıyla fabrikaların birçoğunda bulunuyor zatenotomobil üretmesede işin içinde
istese yapabilir hatta.otomobil üretmeyen en büyük çaplı motosiklet markası çünkü.hertürlü imkanı var.
yamaha da üretmesede yarışlarda boy gösterdi en azından çok başarılı olmasada![]()