Hangi motosiklet ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum forumu uzun yıllardır takip ediyorum fakat üye olmak bugüne nasip oldu. Ben yaklaşık 6 yıldır 2010 dan beri motosiklet kullanıcısıyım ilk motosikletim mondial 100 mfm ydi otomatik vites 40 50 bin km bindim anahtar değmedi motoruna sadece balata değişimi sübap ayarı vs.Geçen sene bu zamanlarda mondial 125 mh drift aldım bu motoru isteyerek aldım desem yalan olur :) aldım fakat motor küçük geldi çünkü beklenti fazla 150 cc yaptırdım yaklaşık 2016 nın ocak ayına kadar bindim motoruma bir asker gecesinde fazla redline yaptığım için silindir hasar gördü ve kendi ustamdan başka bir ustaya (bir arkadaşımın tavsiyesiyle) gittim adam 200lük yaparız sıkıntı olmaz dedi tabi bizde inandık yaptı 1 hafta bindim 60 ı geçmedim tamam bas dedi sonra 500 km doldu tabi ve bastım 120 kadar gördüm silindir aşındı sonra 150 likler 200 lükler gene takıldı gene bozuldu en sonunda 1.300 lira kadar masraf yapmışım toplamda kendi ustam 150cc sağlam bir şekilde teslim etti.Fakat malumunuz mh drift çekişi zayıf geliyor ben iki kişi seyahat eden birisi olduğum için bayılıyor motor ben bunu satıp yeni bir motosiklet almak istiyorum. Öncelikle sorum şu olacak benim motorumun piyasa ederi nedir ?
ve benim bütcem maximum 8.000 tl bu paraya alabileceğim ne motosikletler var ?
ayrıca sizi bilgilendirmek istiyorum yaşım 18 motosiklet tecrübem var tamirinden az çok anlarım alacağım motor 200 250 cc olsun istiyorum yakıtı çok fazla olmasın istiyorum maximum 100 km/5 lt tarzında bir yakıt sarfiyatı olsun istiyorum parçası bulunur olsun istiyorum yani anlayacağınız masrafsız tatlı bi gücü olan 20 30 hp arası spor bi motosiklet istiyorum yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)
7vk26P.jpg
buda motosikletimin resmi piyasa değerini söylemeniz için sağlıkı bir şekilde çalışmakta

Obs

Drift in piyasasina hakim degilim ama 8000tlye size pulsar 200 ns oneririm

Hocam 8000 lira bütçeniz varsa düşünmeden bir pulsar ns200 alabilirsiniz drift 2. el piyasası 2500-3000 arası değişiyor model ve extralarına göre.Benimde size bir sorum olacak drift silindir değiştirdiğinizde egzozu değiştirmek durumunda kaldınız mı?

8000 tlyı okuyunca aklıma kenddiminde istediği bajaj pulsar ns 200 geldi. 24 bg sanırım yeterli bir performans verir. servis ağı yedek parça sıkınısı da yaşamazsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar