Hangi Motoru Seçmeliyim

Karasızım Ehliyetimizi aldık A1 Aklımdaki Motorları Eleyerek 2 Modele Düşürdüm

Birincisi 100 CC Mondial SuperBoy

Vergisi Yok Yakıtı Az Parçası Ucuz Ögrenci Adama Birebir Ama İçimde Acayip Bir Cross Motor İstegi Var

İkinci Kuba Black Cat

Kararsızlıgım Cross Da Zorlanırmıyım Altından Kalka Bilirmiyim Boy Sıkıntım Yok Şeytan Dürtüyor :pl:

Abilerim Bana Bir Yol Gösterin

Merhaba Yiğit Emre arkadaşım. Şuan seninle aynı durumdayım hatta ehliyetimi daha almadım bile :) Ama elverdiğince araştırdım bu işi. Motosiklet tutkusu öyle birşey ki ansızın insanın içine giriyor hatta geriye bakınca ne ara motora bu kadar merak saldım diye bakıyor insan.
Seninle aynı düzeyde bir arkadaşın olarak sana naçizane şunu tavsiye edebilirim; ilk önce kendine sor ben nasıl biriyim diye ve ona göre kendine bi seçim yap. Örneğin ben bu işe merak sarınca karakterim gereği racing türü modellere yöneldim. İleride yine racing türü kullanacağın için küçük cc ama racing kırması diyebileceğim bir motosiklet alacağım. Sen de ileride hangi tür motosiklet kullanacaksan onun alt segmenti küçük cc olanıyla başlamalısın. Ve üstüne düşürme gibi ufak şeyler yüksek ihtimalle her acemi gibi seninde başına gelecektir bunlardan korkmamalısın. İmkanın varsa eğitimini al mutlaka ekipmanını tamamla ve temkinli ama emin adımlarla yola çık.

Bende Cross Sevdası Var Ama Makinalar Heybetli Altımdan Kaçmasından Korkuyorum

Alacağın motor max 125 cc değil mi neyinden korkuyosun?

Şimdi baktım Black cat dediğin motor 149 cc yazıyor ehliyetine uymuyor bu motor.

11 küsür beygirlik bi motor altından kaçmaz eğer motor kullanmayı biliyorsan.

Son düzenleme:
Motosikleti
D400
arkadaşımda Mondial SuperBoy vardı, 1.5 sene kadar kullandı en son otobüse çarptı pert e ayrıldı araç :queen:

görünüş olarak da sempatik; aracı kullanmadım ama bana 80 civarı rahat gidebiliyorum demişti (biraz iri de arkadaş)

black cat i sevemedim bir türlü.

Black Cat ile İlgili Yedek Parça Sıkıntısı Var Diye Biliyorum İnternete Araştırdıgımda Çogu Parçası Olması Gereken Fiyatın Üzerinde

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

125 cc Cross Motorlara Baktıgımda WR 125 VAR Ama Fiyatları Beni Çok Aşıyor

Xt Var Ama Artık Son Sahibi Olunucak Kadar Esikdiler

Sizin Önereceginiz 125 cc Motor Önerisi Varsa Lütfen Yazın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar