Hangi Motoru Önerirsiniz

Merhaba arkadaşlar
Sitenize yeni üye oldum,
Hayatımda ilk kez motor almaya karar verdim. Ama en ufak bir bilgim bile yok
ilk etapta bana ne önerirsiniz.
benim için çok hız yapması önemli değil, sadece asvaltta büyük yokuşları inip çıksın, en fazla 2 kişi bineceğim bişey olsun,
tipi konusunda ise emen değilim ama Cruiser Chopper (sitelerde beğendiğem modellerde bu terim vardı) olsun isterim
fiyatlarıda uygun olan ne önerebilirsiniz arkadaşlar
teşekkürler

Arkadaşım cruiser almak istiyosan ve yeteri kadar paran yoksa
bisan lifan 250 yada ledow 250 almanı öneriyorum..
2 modelde birbirinin neredeyse aynısı vede V motoru ile titreşimsizdir

doğrusu istediğim modelin cruisermi olduğuna emin değilim,
ilanlarda beğendiklerimde böyle yazdığı için yazdım bende...
Açıkçası fazla bütçe ayırmak istemediğimden,
birde sizin söylediklerinez bir bakayım
teşekkür ederim

Drejan,

Bir sürüş kursuna katıl. Binmeyi doğru şekilde öğrenirsin. Sonra motor almaya gittiğinde test sürüşü yapma imkanın olur ve gerçekten hangi tarzı istiyorsun daha iyi anlarsın.

Ben ilk motorumu alalı 2 ay oldu ve çok memnunum, başlangıç içinde aynısını tavsiye ederim, YBR 125 :cat: Türü Commuter olarak geçiyor, Yamaha'nın sitesine bak istersen, alternatif olarak CBF 150 düşünebilirsin. İlle de cruiser dersen başkaları yardımcı olabilir.

evet haklısın sürüş kursunda katılmayı düşünüyorum elbet ama önceden biraz bilgi edinmek istedim.
şimdi baktımda Mondial 250 MCT gördüm fiyatı da fena değil gibi
bu modeller için ne dersiniz veya alternatifi nedir
bunlar iki kişi taşırmı yokuş çıkar inermi?

Ben ilk motorumu alalı 2 ay oldu ve çok memnunum, başlangıç içinde aynısını tavsiye ederim, YBR 125 :cat: Türü Commuter olarak geçiyor, Yamaha'nın sitesine bak istersen, alternatif olarak CBF 150 düşünebilirsin. İlle de cruiser dersen başkaları yardımcı olabilir.

CBF 150 düşünebilirsiniz.Çinli alacağınız paraya 2.el bir HONDA CBF150 alabilirsiniz.Hem konforlu hemde sizi üzmez.Kolay gelsin.2.5-3bin TL aralığında temiz bulabilirsiniz.

bnce önce bi siteyi gez, topicleri iice oku,
sonra tamam bn motor alacagım die kesin karar verirsen bi kursa yazıl veya motoru olan bi arkadasın sana kullanmayı öğretsin. bi direksyona gec öle uzaktan göründüğü gibi kolay deil motor kullanmak:) bunları yaptıktan sonra sıra motor almaya gelince cok rahat bulursun motoru piyasa satılık motor kaynıo merak etme :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:15 PM ----------

model olarakta keeway superlight 150 tavsiyemdir fazla sorun cıkarmayan ii bi makine bn 1,5 yıl kullandm bi keree yolda bırakmadı daga taşa tırmandı valla:)

arkadaşım şöyle siteyi altına üstüne bir getır oku bakalım aklına gelen her konuyu gezi yazılarını bile model kıyaslamalarını o konular sana yeterınce bilgi verecektır.Şimdi biz motosıklet kullanıcısı olarak hepımızın kafasında olan modeller var.sen biz değilsin biz sen değiliz sen kendini bizim senı tanıdığımızdan cok daha iyi tanırsın yanı boyuna posuna göre kullanım amacına göre bütcene göre beğenme yönüne göre hepsi sana yol gösterır mesela 100 cc lık bir scooter yada viteslı motor bile seni iki kişyi yokuşu rahat rahat idare eder.kullanımın trafık becerın ilerledıkce modelınıde değiştiirirsın hem bütcenı hem kendini üzmezssin kolay gelsın

Değerli motosiklet meraklısı.

Ben de yaklaşık bir yıl önce seninle aynı durumdaydım. Motosikletten önce sürüş eğitimi, kask ve korumalı kıyafeti düşün.

Sonra da boyun kilon ne olursa olsun 2. el bir CBF 150 ya da YBR 125 den başka bir şey düşünme derim.

Çoook faydasını görürsün.

Scooter istiyorsan da Honda Activa türü 2. el bir tane almanı tavsiye derim.

Yeni başlayanlar için de, başka bir tartışmaya girmem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar