- Katılım
- 29 Eyl 2025
- Mesajlar
- 40
- Motosikleti
- Hyosung GV 250
Anladım. Pardon. Yeni kasa olanla ilgili ne söylesem yalan olur.Merhaba.
Bahsedilen DRZ 2025 model yeni kasa olan.
https://www.suzuki.com.tr/tr/motosiklet/dr-z4s.html
Anladım. Pardon. Yeni kasa olanla ilgili ne söylesem yalan olur.Merhaba.
Bahsedilen DRZ 2025 model yeni kasa olan.
https://www.suzuki.com.tr/tr/motosiklet/dr-z4s.html
Alacalı Kamping var abey güzel yer , denize 50 mt , A101 e 50 mt , ben kalmadım çünkü bizim evede 50 mtKonuyu çarpıtmayayım, Şile de kamp için önerebileceğiniz yerler var mı?
Abi 50 sene önce Şile'ye asfalt yol yoktu , köy yollarından gidilirdi , nasıl buldun burayıAaaaaaaa google maps ten baktım ne olmuş buraları.
45 / 50 sene önce burada ailecek kamp yapardık. Bir tane ev yoktu. Sabah yol kenarına çıkar, market servis arabasından alış veriş yapar ihtiyaçlarımızı karşılardık.
Bir sabah sahilde güneşlenirken, deniz önümüze bir ceset attı apar topar toplanıp kaçtık bir daha da uğramadık.
Kötü anım depreşti, hayatta gitmem yine de ilgilenip tavsiye de bulunduğun için teşekkür ederim.
Biz o zaman çocuktuk rahmetli babam götürürdü. Kendi kamyon şoförüydü. Tam bilmiyorum ama oradan kamyonlar geçerdi. Kömür, odun, toprak ( herhalde kil olacak ) falan çektiklerini söylerdi.Abi 50 sene önce Şile'ye asfalt yol yoktu , köy yollarından gidilirdi , nasıl buldun burayı![]()
Evet abi Alacalı yı geçince Sofular da maden var , çıkarılan maden artık orada işleniyor , çok eskiden kamyonla taşınırdı , sınai kum üretiliyor..Biz o zaman çocuktuk rahmetli babam götürürdü. Kendi kamyon şoförüydü. Tam bilmiyorum ama oradan kamyonlar geçerdi. Kömür, odun, toprak ( herhalde kil olacak ) falan çektiklerini söylerdi.