Hangi Motoru Almalıyım?

Bu GT250 Naked'in tek hoşuma gitmeyen yanı o ön tekerlek ile gidon arasındaki iki çubuk görüntüsü :D
Sigorta işini düşünmemiştim ben. Onu nasıl yaptırıyoruz?
Bir kaç Hyosung GT 250 R ilanında sağa yatışı var falan gibi birşeyler okudum. O ne demek oluyor ya :p

evet senin boy ve kilona gelince motor dedimiz gibi agır.ben 1,85 boy,78 kilodayım.görünürde zayıfm.birde seni düşünemiyorm.
senin için hyo 2. basamk olmalı bence.acemiliği atmalı.vraja nasıl giril,rdönülür.trafikteki tehlikelr.4 tekerli özürlüler taksi.otobüs nerde durar,kapı açar vs.yani uzun bir yol var önünde.
tavsiyem az giderle ilk basamğı geçmen.önerilerim:
ybr 125,TVS apaçi de kibar motor.tabiki başlangıç içn cbr 125R da unutmamak lazm

Bu GT250 Naked'in tek hoşuma gitmeyen yanı o ön tekerlek ile gidon arasındaki iki çubuk görüntüsü :D
Bir kaç Hyosung GT 250 R ilanında sağa yatışı var falan gibi birşeyler okudum. O ne demek oluyor ya :p

O ben motordan düştüm demezde, yan yattı derler :cherry: Aslında o motordan düşülmüş, yada klasiktir ayaklık açıkken durduğu yerde düştü falan. Bilmiyorum tabi motoru görmek lazım. Ama bi motor yan düştü diye, fiyatıda 500 lira 1000 lira düşüyorsa o işte başka bir iş var diye düşünebiliriz :p

Yaa sigorta işide sigorta yapan firmalar var, Axa oyak sigorta, ne bilem dolu daha bi ton. En ucuz yapanına yaptırırsın işte.

Bence o iki çubuk dediğin, sispansiyonlar çokta kötü durmuyor. Hatta renk katmış diyebilirim. Olmadı çıkarttırırsın.. öle tekerlek yerde gidersin :p :cherry:
İşin şakası bu tabi, senin zevkin bişey diyemem.

yatmak kelimesi karşıbilyor.
motor yana yatmış:devrilp sürüklenmiş fılan demek
birde grajda ya yatmış motor var.oda az kulanmılmış kardeşim
bu arada noter masarafı ruhsatın çıkarrıp evine gönderme dahil 50-60 tl
eskiden 160tl notere 50 tl de ruhsat vs harcıyorduk

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginiz için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iz-orjinal-2010-cikisli-apache-34670924/detay

Cbr 125 benim altımda garip duracak gibime geliyor. TVS Apache hoşuma gitmedi değil yukarıdaki ilandaki.

@gorkemuls vay bee. Çok kibar bir söylemmiş o :D Hiç aklıma düşürmüş muhabbeti gelmemişti :p

Teşekkür ederim @funny SALİH .

Artık kesin sonuç için bayramın bitmesini bekleyeceğim. Motorda bir problem olup olmadığını anlamakta güçlük çekersem ya da motoru eve getirmeye cesaret edemezsem yardımlarınıza muhtacım :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...iz-orjinal-2010-cikisli-apache-34670924/detay

Cbr 125 benim altımda garip duracak gibime geliyor. TVS Apache hoşuma gitmedi değil yukarıdaki ilandaki.

@gorkemuls vay bee. Çok kibar bir söylemmiş o :D Hiç aklıma düşürmüş muhabbeti gelmemişti :p

Artık kesin sonuç için bayramın bitmesini bekleyeceğim. Motorda bir problem olup olmadığını anlamakta güçlük çekersem ya da motoru eve getirmeye cesaret edemezsem yardımlarınıza muhtacım :)

Herzaman kardeşim, forumdan olan herkese yardıma açığız :) dilersen ekleyebilirsin, [email protected]

aynen bizde bu yollardan geçtik.elimzden geldğince yardımcı oluruz.
ama motor bakarken sen gözle incele çalıştır flan.sonra bir servise götür.yakın zamnda ne masrafları var.ne kadara patlar onlar söyler.nerde oturuyosun semt olarak.yakın çevrenden camiayı bilen iyi niyetli abilerle tanış

Kartal'da oturuyorum. Ama olur ya iş yatar o yüzden fazla heveslenmek istemiyorum şu an.

benm boy 1.70 kılo 60 bu yazın basında nınja 250r alcam ıns bence sende bı dusun ılk motorunu uzun sure kullanmak ıstıosan gayet mantıklı 0 alıp uzun sure kullanabılrsın 5.500 euro olması lazm

Genc Kardesim, bu konuyu acmakla yanlis yapmissin. Kafani davul gibi edecekleri simdi. Bence arastir kendin karar ver alacagin motora...

kredi çekerken dosya masrafı kesiliyor şuanda bayram ve her bankanın bayrama özel 5 bin lira için indirimler fırsatlar var faiz oranları düşük ve dosya masrafı olmayan yada 99 lira gibi cüzi bir dosya masrafı alıyorlar normalde dosya masrafı daha çok çekicekseniz 5binlira bayram fırsatı bitmeden çekin başvur ay sonuna kadar bu imkanlar olur gibi kaçırma herkes motor hakkında bişiler demiş kredi için kimse bişi demio :D

kredi çekerken dosya masrafı kesiliyor şuanda bayram ve her bankanın bayrama özel 5 bin lira için indirimler fırsatlar var faiz oranları düşük ve dosya masrafı olmayan yada 99 lira gibi cüzi bir dosya masrafı alıyorlar normalde dosya masrafı daha çok çekicekseniz 5binlira bayram fırsatı bitmeden çekin başvur ay sonuna kadar bu imkanlar olur gibi kaçırma herkes motor hakkında bişiler demiş kredi için kimse bişi demio :D

Teşekkür ederim engin bilgilerin için:mrgreen:

5.500 Euro benim için çok uçuk bir fiyat. Tabiki gönlüm Ninja almak ister ama işte :pale: Bunce borcun arasında bu olayı çıkarmam bile yanlış ama annecim beni kıramıyor :p

Önerin için teşekkür ederim. İnsanların görüşünü aldıktan sonra tabiki karar benim olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar