hangi motoru almalıyım

arkadaşlar merhabalar. motor tutkumun uzun zamandır varolmasına rağmen ailevi sebeplerden (güvenlik vb. kaygılar) ötürü malesef halen bir motor alabilmiş değilim. bu araçların güçleri ve kullanım farklılıkları göz önüne alındığında herhangi bir galeriye gidip, şu modeli istiyorum demek bana akıl harcı gibi gelmedi. bir mikar motor tecrübem var ama tutkunu olduğum motor modellerini kullanmak için yeterli olduğunu sanmıyorum. sizden ricam başlangıç için bana bir marka ve model önermeniz. asıl almak istediğim motor yamaha yzfr6. ama motor hacmi ve hp gücü bana ilk motor olmak için pek mantıklı gelmiyor. buna alternatif daha düşük motor hacmine sahip, kullanımı kolay başka bir marka veya model tavsiye edebilir misiniz? teşekkürler...

bence sen eğer japon istiyorsa 125CC CBR yada YBR al derim ama çin istiyorsan 250 CC REGAL yada KEWEEY alabilirsin.

bence yamaha ybr al derım senın ıcın ii olur:queen:

ama son zman larda keeway larda hosuma gıdıor :queen:

karar senin sec begen alll(karpuz misali):queen:

arkadasım sen bence honda güvenli sürüş eğitim programına katıl 2-3 katagoride sertifikanı al bu dediklerim (toplam 4 gün) ondan sonra al bi tane honda cbf 500 veya o ayarda diğer japon markalarından... güzel güzel bin ondan sonrada yamaha r6 ya kavuşursun... (motorunuda alırken korumalarını montunu güzelde bi kask al alırkende bi sonraki motorundada kullanabilecek potansiyele sahip ürünler olsunki ilerde motoru değiştirirken problem yaşama...

Abi çok genel bi soru olmuş bence önce forumda güzelce bi araştırma yap... Burada bir sürü forum var ve hepsinde modeller hakkında bilgiler var (( hem iyi yönleri hem sorunları )). Marka ve model kıyaslamaları var onlarıda incele. Arkadaşlar önerilerde bulunmuş ama daha ne tür bi makine istediğin bile belli değil. Şahsi fikrim önce forumu bi güzel araştırman yönünde. Kolay gelsin şimdiden :)

yfz den önce istiyorson cbr125'i tavsiye ederim(Param olsaydı bende alırdım:salut: )

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
madem ilerde süpersport bir makina alacaksın ve alışmak istiyorsun cbr 125 gibi zayıf bir 125 lik yerine derbi gpr 125 gibi hem güçlü hem atak bir alet alabilirsin. albayraklar da 6.850 ye satılıyor .

selam kardes bencede yeni baslayacagın için r6 agır gelir iyi fakat agır makine sen en iyisi ybr 125 ile basla işe...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar