Hangi motor ?

Tgy

Merhaba arkadaşlar. Motor almayı düşünüyorum fakat iki seçim arasında kaldım. Uzun süre kullanabileceğim, rahat edeceğim, uzun yollara çıkabileceğim bir motor arıyorum.

Bu noktada beğendiğim motor modellerinden hangisini seçmeliyim?

hyosung gv250

kanuni gv250

Bu seçimlerden hangisi daha az yakar? Bütçem 5.000 TL kadar. Bu motorları nerden alırım bilgim de yok açıkcası.

İyi çalışmalar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hyousung gv250 ztn tüm özellikleri 2 si bire bir aynı fakat bizleri en çok yakından ilgilendiren yakıt tüketimi olduğu için ve hyosung da enjeksyonlu olduğu için diyorum..

kanuni karbratörlü :(

Merhaba arkadaşlar. Motor almayı düşünüyorum fakat iki seçim arasında kaldım. Uzun süre kullanabileceğim, rahat edeceğim, uzun yollara çıkabileceğim bir motor arıyorum.

Bu noktada beğendiğim motor modellerinden hangisini seçmeliyim?

hyosung gv250

kanuni gv250

Bu seçimlerden hangisi daha az yakar? Bütçem 5.000 TL kadar. Bu motorları nerden alırım bilgim de yok açıkcası.

İyi çalışmalar.

Yeni-yamaha ybr 125 ESD al tam 5 e onu alırsın sağlamda motor, veya honda cbf 150

Tgy

Teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım hyosung alacağım. Ucuza alacağım yerler nelerdir ve almadan önce yapmam gereken bir hazırlık mevcut mudur? Bu benim ilk motorum olacak da.

MkD

Uploaded with ImageShack.us

yenilerinin hava giriş kanalında EFI yazısı elektronik yakıt enjeksiyonu
şimdi eskilerinde ne var ne yok yenisi nedir ne değildir öğrenip ona göre almak lazım st kanuni getircek mi ne zaman getircek oda var tabi

Tgy

bunun 2010 ya da 2011 modelini nasıl alabilirim ?

ve nereden bulabilirim ? Kaç TL vermem gerekiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar