Hangi Motor

Mrb arkadaşlar ben denizliden mustafa yeni üye oldum.bende 150cclik yellow rock crown modeli var.Bunu elden çıkarıp yerine chooper tarzı motor almak istiyorum.Ama kafam çok karışık.Sebebi özetle şöyle diyebilirim.7000tl bütçem var az daha çıksa 7500 olur.Bu bütçeyle ikinci el japon motorumu alsam(suzuki vl 250,yamaha dragstar,honda shadow veya kawasaki en 500)yoksa gidip sıfır kanuni mi alsam.karar veremiyorum.Sıfır alsam alacağım yer bana 2 yıl garanti veriyor servis ve yedek parça konusunda.İkinci el alsam bana masrafı çok olurmu diye içinden çıkamıyorum.Gönlüm japon al diyor ama çekiniyorum.Çok masraf çıkartır diye.Sizce ne yapmalıyım.Son olarakta bu tarz motoru ilk defa geçiyorum.Anlayacağınız tecrübesiz birisiym.Bildiğim kadarıyla chooper tarzı motorlar vitesli.Benim kullandığım motorun vitesi otomatik.Kısaca işi biraz büyütmek ve zevk almak istiyorum.Şimdiden tşk ederim.

ustam eger gercekten motora binmek zevk almak istiyorsan racing tavsiye ederim ..elimde 2 tane makina var senin bütcene göre düşünürsen grs ..kolay gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar