hangi motor

merhba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım malatyadayım veteriner hekimim ben motorsikletten fazala anlamıyorum kendime bir honda cbf 250almayı düşünüyorum hafta sonları falan gezmek amacıyla yanlız hem şehir içinde hemde stabilize yollarda motorumu kulanmak istiyorum cbf 250uygun olurmu birde naked cros enduro ne demek tecrübeli ardaşlar ban bu konuda yardımcı olurlarsa sevinirim

Naked : Grenajsız çıplak motor demek.. CBF250'nin olduğu gibi
Cross : Offroad amaçlı olarak yani arazide kullanılan, hoplama zıplamaya müsait motor.
Enduro : Hem offroad hem de asfaltta kullanabileceğin cok amaçlı motorlar. Özellikle bin dünyayı gez amaçlı olarak her yolda giden motordur.

CBF250 alma derim, Hyosung GT250 Comet var.. Cok daha gösterişli ve daha güçlü bir motor. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hyosung GT250 Comet
2004_534_Comet250.jpg

CBF250
t_cbf250.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan taşınmıştır.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

malatyada olduğum içi n comet 250 parça ve servis yönümden sorun olur diye düşündüm ,birde bu sınıf motolar sadece asfallta kulanmak içinmidir

Bilmiyorum parça olayını, ama bence firmayı arayıp görüşürsen eğer parça sorunu olmayacak ise Hyosung'u almanı tavsiye ederim. Ayrıca bu tip motorlar sadece asfalt icin midir sorusunu tam anlayamadım. Neticede dağda cross yapamazsın ama toprak yolda da gidemeyeceğin anlamına gelmez bu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar