yok önemli değil reklamın iyisi kötüsü olmaz![]()
motorun amortisör ayarı var ama alçaltılabiliyor ne kadar iniyor yere bilmiyorum.
sonuçta bu motor ilk başlayan birisi için iri biraz benim ilk motorum değildi mesela
seni cbr 125 yada ybr125 paklar
ayrıca birşey daha söliyim metehan sölemiş sana daha önce ybr almadım diye kafanı vurursun diye
ben 125lik çin scooterla başladım görüntü için sırf daha sonra ybr125 i tanıyınca çok pişman olmuştum.
erdo 2002 sen mete ustayı dinle ha bana kalırsa git al bi tane cbf 150 2 sene sorunsuz bin ondan sonra büyüt :bounce:
sana da motor beeğendiremiyoz yaw:rendeer:
Ulan nasıl 250 cclik motor ıkınmadan 150 yapar kazmanot eyong
mete_han seni arkama alırım ve 150 den fazla yaparım cometle
Normal adamla 160 da basdım ama sen normal değilsin :cherry:
Alet 4. vites 150 yapıyo lan nasıl ıkınırsan 145 dersin, cahil ayu seni![]()
Ulan kaç günlük motosiklet bilginle konuş tamam sustum benGözümle görmeden inanmam o motorun kendini yırtmadan 160 yaptığına.. Video çek ama sesli olsun. Motorun neresinden ne ses çıkıyor hep birlikte duyalım. Paylaşım güzeldir
Bence Sen 63 kiloyada o motorla TEM'de 160 yapa yapa titreşimden vücudundaki yağı eriterek düşmüşsündür Puhahaha :cherry:
Kroymus.:bounce: Len abuzittin önce avatarına sonra aynada kendine bakAyrıca Mete_Han'ıma
laf söyletmem ayu deme ona![]()
baba sağol yav...bu kapıcı Eyong daha hayatı boyunca 10.000 km görmemiştir ama ağzı var işte...
Metecim diğer başlıktaki öğrendiğin bilgilerden sonra dur bakam ne zman özür dileyeceksin.
Ulan yalancı çıkarıdnız beni be, ama en kısa zamanda sana ve ateşe özel bi başlık açıp tokatlıcam sizi. bekleyin yağmurlar geçsin bi :bounce: