Hangi motor karar veremedim...

Arkadaşlar öncelikle merhabalar... benim 4 senedir kullandığım ilk motorum mondial 150zc scooterım var fakat ben bu motoru aldığımdan beri derdi hiç bitmedi o yüzden yeni motor almaya karar verdim fakat hangi marka model ona karar veremedim... vitesli istiyorum 125 yada 150 olabilir max 5,000tl bütçe ayırabilirm sıfır istiyorum honda cb125 ace ye baktım bajaj discover 125st kafamı karıştırdı sizce hangisi daha iyidir başka hangi markalara bakabilirim (mondial hariç) motordan beklentim sorun çıkarmasın yakıt az olsun ben motoru çok yoran biri değilim senede 2-3 defa 200km lik yol haricinde şehir içinde binerim hız merakım yoktur beklentilerimi hangi motor karşılar yardımcı olursanız sevinirim...

Az yaksın diyorsan kesinlikle discover 125.. bir depo ile 650 km rahatlıkla gidebilirsin... diğerlerine göre maliyeti de daha uygun..

ybr 125 uzmez seni pakette kullaniyoruz ortalama 80-100 km yapiyoruz dur kalki cok daha buyuk bir ariza acmadi az masrafli bakimini aksatma basini agritmaz yalniz lasttikleri deyistir orjinalleri cok kayar

Ben cbf 150 diyorum hem mercedes rahatlığı hem 150 cc hemde honda.Yedek parçayı hiç söylemiyorum bile markete gir istediğin parçayı al çık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar