ama Kawasaki ER-6 N yokki burda, gerçi siteyi inceledim biraz.
Galiba bireysel motosiklet kullanıcılarının veri leri ile oluşturulmuş bilgiler.
aramakta fayda var ,kawasaki modeller diyince çıkıyor sonuçlar.derlerdi inanmazdım er 5 ten az yakıyor diye.

burdaki veriler kullanıcıların kendi ölçümleri ama yinede kendimize özgü sürüş tarzına göre yakıtları aşagı yukarı kestirmek mümkün.
buyur bu da er 6 f
http://www.spritmonitor.de/en/detail/405410.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:30 ----------
kardeş o sitede herkes kendi motosikletinin nekadar yaktığını yazmış ortalama bir değer değil
zaten güzel olanda bu değilmi.şimdi motosikletin kitapcığında diyorki 100 km de şu hızlarda,şu kğ da düz yolda ,rüzğarsız havada x lt yakar.biz hangi şıkkı tutturabiliyoruz hiç birini.
bir araya geldiğimizde merak ettiğimiz bir motoru görünce sahibine sormuyormuyuz kaç krş yakıyor sıkıntısı varmı diye. yoksa bayinin dediklerine ve ya servis kitapçığında yazanlarımı dikkate alıyoruz.
benim açımdan güzel paylaşım ve hatta kendi kullandığımız motosikletlerinde verilerine girersek daha da iyi olur kanaatindeyim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 ----------
mondial yok, nası site bu
zaten bende adamlara meil attım mondial,asya,ybr cbf yok nerde bunlar kardeşim diye

onlarda demişler siz ekleyin biz öğrenelim gazcı Türkler nasıl yakıt harcıyor en pahalısından

adamlar'da yakıt ucuz küçük motora binmiyorlarki