Hangi Montu Almalıyım?

Katılım
21 Eki 2005
Mesajlar
3,170
Ben de kararsız kaldım.Sizler İstanbul'da hesaplı bişeyler bulabilirsiniz ya da en kötü olasılıkla seçim şansınız var.
Benim öyle bir lüksüm yok.Çünkü burada fiyatlar tavan , seçenekler az.
Saolsun birkaç esnaf abi yardımcı oldu ama dediğim gibi ; seçenek az...
Hatta esnaf da az.:mrgreen:

Ben de Bursa'ya gitmeye karar verdim.Bakalım artık ne yapacaz...:silent:
 
Katılım
4 Mar 2006
Mesajlar
63
revit'in korumaları iyi ancak dayanıklılığı tartışılır. düşük hızda düşmeme rağmen kolunda kesik oluştu, kumaşın yüzeyi bozuldu. cordura kumaşlar daha sağlam bildiğim kadarıyla.
 
Katılım
23 Ocak 2005
Mesajlar
567
Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
Khutuck' Alıntı:
Arkadaşlar forumda aradım, taradım; kasklar hakkında muhtelif bilgi mevcutken montlar hakkında pek bir şey bulamadım.

Bir saat sonra VillaLevent'e gidip kask, eldiven ve dizlik alacağım. Montlara da bakacağım ama hangisini alacağım konusunda pek fikrim yok.

Hangi marka hangi modeller iyidir, ir fikir evrin?


şuan için a-pro montlar, iyi fiyatlarla ve çok kaliteli
 
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
1,027
ben birçok marka baktim, spool bering dainese rev'it richa clover ve hatirlamadigim bir iki marka daha baktim, bi tek bakmak istedigim ama bakamadigim icon var onunun hakkinda yorumum yok o yuzden.

bering bence gayet güzel modellere sahip digerleri de 3 asagi 5 yukari aynilar, dainese in adı var nedense ve pahali ben bi numarasini goremedim. rev'it ise inanilmaz hosuma gitti dainese disinda digerlerinden biraz daha pahali ama bence sonuna kadar deger verilen paraya.

kullanmadigim için nasil olur hemen yırtılır mı nedir bilemiyorum tabiki, ama ben rev'it alicam gorucem, olmadi ikinci favorim bering.
 
Katılım
9 Haz 2006
Mesajlar
1,639
bence başlangıçta olsa en iyisini almak lazım cünkü güvenlik ve sağlık için önemli. bunu 1 kere alın uzun zaman kullanın mont konusunda mümkün olduğu kadar dar almaya bakın vücudunuza ne kadar yapışık olursa motorun üstünde giderken o kadar şişme yapmaz. marka model olayına gelince ben dainese mont kullanıyorum diğer korumalarımda dainese. çok memnunum ama çok ciddi paralar malesef. temin edebiliyosanız yurt dısından getirtin
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst