hangi model cup alayım ?

Arkadaşlar daha önce cbr 125,250 almaya heveslendim ama daha öğrenme sürecimde olduğumu düşündüm ve motora yazık etmek istemedim... Şimdi son kararım bir cup almak hem çok az yakıyormuş 100km de 1litre 1.5 litre diyolar. uzun lafın kısası hangi model bir cup alayım piyasada bir sürü cup var. maks fiyat:2000 tl bundan fazla para vermek istemiyorum. sizlerin değerli fikirlerinizi bekliyorum. önereceğiniz modelin gerekçeleriyle birlikte yazarsanız sevinirim. :)

senin yerinde olsam, 2bin liraya, kuba bayiisine gidip, XCG150 alırdım 200lira daha verip. 150lilik motor. acayıp guclu. hafif ve dengeli. tam bi baslangıc motosikleti. eger ki 200 lira ekleyebılırsen butcene, XCG150'ye bak derım. bazı yerlerde 2500 2400 falan ama bazı yerlerde de 2150 2200 gibi fiyatı. bizim burda 2150lira. bi bak xcgye. hee yok diyosan, CBR125 250 gecıceksen eger, cupla baslama. vitesli motor ogren. Mondialin superboy veya prince modelini al. rahat motosikletler degıl titresimleri var ama sonucta yıllarca kullanmayacaksın. satar cbr'ını alırsın. benım tavsııyem cup alma.

100 km de 1 litre veya 1.5 litre yakan cup yok dostum onu söyleyenler iyi sallamış,en az yakanı iki/ikibuçuk litre yakar üstelik cupdan sonra vitesli motora geçmen sende şase yapabilir

2 bin tl den yukarı çıkarsan.Honda Wave 110 i almanı tavsiye ederim. Enjeksiyonlu model olmasından ötürü diger cuplarla arasındaki fiyat farkını kullandıkça kapatacaktır.1 litreye 55 km gidiyor ben özellikle deneyip tespit ettim.Şu anki fiyatı 3.490 düşünmeni tavsiye ederim

senin yerinde olsam, 2bin liraya, kuba bayiisine gidip, XCG150 alırdım 200lira daha verip. 150lilik motor. acayıp guclu. hafif ve dengeli. tam bi baslangıc motosikleti. eger ki 200 lira ekleyebılırsen butcene, XCG150'ye bak derım. bazı yerlerde 2500 2400 falan ama bazı yerlerde de 2150 2200 gibi fiyatı. bizim burda 2150lira. bi bak xcgye. hee yok diyosan, CBR125 250 gecıceksen eger, cupla baslama. vitesli motor ogren. Mondialin superboy veya prince modelini al. rahat motosikletler degıl titresimleri var ama sonucta yıllarca kullanmayacaksın. satar cbr'ını alırsın. benım tavsııyem cup alma.

yorumun için çok sağol. inceledim motoru hoşuma gitti bu debriyajlı sanırsam bu motor için 500 tl ye kadar ekleyebilirim aslında şekli şemali çok güzel. ilerde ss serisine geçmek istediğim için debriyajlı kullanmam gerekecek ve fiyatı da çok iyi. acaba yol tutuşu performasnsı yakıtı nasıl dır bilemiyorum ama güzel motor muş :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

2 bin tl den yukarı çıkarsan.Honda Wave 110 i almanı tavsiye ederim. Enjeksiyonlu model olmasından ötürü diger cuplarla arasındaki fiyat farkını kullandıkça kapatacaktır.1 litreye 55 km gidiyor ben özellikle deneyip tespit ettim.Şu anki fiyatı 3.490 düşünmeni tavsiye ederim

cup serisinde mak simum bence 2000 tl den fazla etmez tabi kalite olarak honda 1 numara...

Ben dun yamaha cypton aldım 60 km kullandım cok kryıflı serı ve rahat geldı bana yakıt 18 TL ye fulledım

100 km'de 0.1 litre daha az yakacak diye enjeksiyona bulasmaya gerek var mi ? Cinli cublar da 100kmde 2 litre yakiyor. Fabrika verisi degil kullanici verisi. Hem de 97 cc oldugundan motorlu tasitlar vergisi yok.

ben bıraz bekledım almak ıcın aynı enın gıbı kafam cok karısıktı ınnova ıle yamaha arasında kalmıstım sonra 2100 Tl ye 30 bın de 2011 model aldım mondıal 125 cc nınde tıpı fena degıl ama bılemıyorum karar senın cok fazla motor tecrubem yok fakat cup motor kullanması scooter dan sonra cok zevklı geldı eve geldım sırf bahane yaratıp kendıme dısarı attım kendımı motora bınmek ıcın hangı markayı alırsın bılemem ama cup motor kullanma k gercekten cok ama cok zevklı

ben mondial 100 sfc snappy x aldım bugün 100 km hiç durmadan geldim motor hiç zorlanmadı ne varsa bastım 80 85 yer yer 90 a yaklaştım şaşırdım gerçekten :cherry:

Arkadaşlar
kuba cupta titreşim fazla çok tırıltı sesi var kaportası kötü civatalar sürekli gevşiyor,
artıları=Motorda hiç bir sorun olmadı motor kısmı yani
yoldada kalmadım hiç gerçekten bir sefer ibrede hafif eğimli yolda 115 kmhi gördüm ama ibre ne kadar doğrudur bilmem
Motorun çekişi diğerlere göre iyi
Ama cup önermem tvs apache , ybr veha cbf almanı öneririm

yorumun için çok sağol. inceledim motoru hoşuma gitti bu debriyajlı sanırsam bu motor için 500 tl ye kadar ekleyebilirim aslında şekli şemali çok güzel. ilerde ss serisine geçmek istediğim için debriyajlı kullanmam gerekecek ve fiyatı da çok iyi. acaba yol tutuşu performasnsı yakıtı nasıl dır bilemiyorum ama güzel motor muş :)

ben sana XCG'yi al diyorum, başka bişey demiyorum :) burada konusulan yok yol tutusuymus oymus buymus, cok ince detaylar. ilk motorunda o kadar cok takılma. bi normal ucuz 150lilik motor nasılsa, onun gibi, daha guclku hatta. sonucta yıllarca kullanmıcaksın. eminim en fazla 1 yıl. temız bakarsan satarsın da. çinliye temiz bakıcaksın satacaksan. XCG'yi al, rahat rahat motoru ogren, debriaj fren denge viraj. sonra gec ss'ine. XCG'yi git bi incele kardesım. fıyatı fazla gelırse kargoyla da alırsın. hatta burdan bıle gonderırım sana bı bayııyle konusup. sonucta calıstıgım yer..

Arkadaşlar
kuba cupta titreşim fazla çok tırıltı sesi var kaportası kötü civatalar sürekli gevşiyor,
artıları=Motorda hiç bir sorun olmadı motor kısmı yani
yoldada kalmadım hiç gerçekten bir sefer ibrede hafif eğimli yolda 115 kmhi gördüm ama ibre ne kadar doğrudur bilmem
Motorun çekişi diğerlere göre iyi
Ama cup önermem tvs apache , ybr veha cbf almanı öneririm
bende cup da 120 km hızı gördüm nerdeyse ibre sonuna yaklaştım,hızı da öyle bir hissettiriyor ki-titreşimden olsa gerek- sanki gerçekten o hızda gidiyor gibiydim taa ki bir arabayla test edene kadar,arabayla test ettikten sonra aslında 75 km hızda gittiğimi öğrendim

bende cup da 120 km hızı gördüm nerdeyse ibre sonuna yaklaştım,hızı da öyle bir hissettiriyor ki-titreşimden olsa gerek- sanki gerçekten o hızda gidiyor gibiydim taa ki bir arabayla test edene kadar,arabayla test ettikten sonra aslında 75 km hızda gittiğimi öğrendim

Bu süperdi işte -))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar