hangi marka kask önerirsiiniz???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar kask alacağım ama ne marka alacagımı bilmiyoorum aranızda LS2nin kaskını kullanan varmı ve lazer marka kaskı tavsiye edermisiniz yardımlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler...

valla bende şuan satılık bi marusihin mikuma var. kutusunda 1 hafta kullandım siyah vizörüde birlikte 200 ytl ye satıyorum ..

kanuni racer için sorun yaratmıyacak bir kask .. görüntüsüde şeklide güzel ama tabiki benim gönlüm de arai yada shoei var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben shark kullanıyorum ve gayet memnunum tawsıye ederim...

jessinin kask tam senlik derim ben lazerdan dahada iyi bendede kanuni varken lazer vardı şimdi shoei alacam ama gene sen bilirsin...

cbr 600 f motorum var lazer mystic kullanıorum. siyah ve normal vizörüm mevcut. gayet memnumum. Fakat siyah vizörün gece görüşü çok düşük onun dışında orjin vizörü ile gayet iyi. Tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysan Feyizoğluna bi uğra derim. Hem esnaflık gör hemde sana çok yardımcı olurlar.

valla bende şuan satılık bi marusihin mikuma var. kutusunda 1 hafta kullandım siyah vizörüde birlikte 200 ytl ye satıyorum ..

kanuni racer için sorun yaratmıyacak bir kask .. görüntüsüde şeklide güzel ama tabiki benim gönlüm de arai yada shoei var

kardeş resimleri varmı kaskın bide istanbulun neresindesin

tahha, bütcene baglı...
İyi bütcen varsa Shoei,Arai,Agv,...
Orta halli bir bütceye sahipsen Nolan,Lazer,... gibi markaların uygun modellerini bulabilirsin.

cbr 600 f motorum var lazer mystic kullanıorum. siyah ve normal vizörüm mevcut. gayet memnumum. Fakat siyah vizörün gece görüşü çok düşük onun dışında orjin vizörü ile gayet iyi. Tavsiye ederim. Eğer istanbuldaysan Feyizoğluna bi uğra derim. Hem esnaflık gör hemde sana çok yardımcı olurlar.

valla herhalde uğrayacagım bu gidişle feyizoğluna herkes orayı met ediyoo sağolasın

Ben lazer vertigo kullanıyorum cok memnunumm :) Hiç bir sıkıntım yok özellikleri gayet iyi..Sanırım 135 Euro..Ben siyah vizoru ıle bırlıkte aldım..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar