Hangi Marka Akü Almalıyım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar, Kymco Agility 125 CC motosikletim var akü alıcam nasıl bi akü almalıyım mağlum kışta geliyor sabah kalktığımda tek marş alıcak şekilde önerebileceğiniz marka varmı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
amper veya voltaşı fark ediyormu ?

motorun teknik özelligine göre volt çok önemli ama amper 1-2 amper daha yüksek olursa sıkıntı olmaz.
12 voltsa 12 voltluk akü takmalısın

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Kesinlikle 12 volt olmalı, amper degeri ne kadar yüksekse o kadar iyi yani motora sığacak en yüsek amperliyi takabilirsin.

Marka olarak çin mallarıda iş yapar ama 1 sene erken ölür.

12 volt 7 ah akü almalısin yalnız akü orjinal akünun boyutlarında olması lazım yuvaya oturabilmesi için Marka olarak arkadaşların da dediği gibi varta yada bosch en iyilerindendir

Ben 7 yılın ardından görevini tamamlayan yuasadan sonra varta aldım çok memnunum tavsiye ederim

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Ben 7 yılın ardından görevini tamamlayan yuasadan
sonra varta aldım çok memnunum tavsiye ederim

7 yıl çok çok iyi bir süre, binek araç akülerine biçilen yıl 5, ticariler için 2 yıldır.

Motosiklet akülerini bilmiyorum ama binek araç akülerinden daha az dayanacağı kesin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçen sene akü aldım mondial ama mecbur kaldığım için aldım aceleye geldi keşkede almasaydın geçen kış hep sıkıntı çektşm motosiklet karbüratörlü ama hiç bi şekilde kışın tek marş almadı ayak marşıyla çalıştırıyordum ondada sürekli hafif gaz veriyordum ışıklarda dururken istop etmesin diye, kış gene geliyor aynı sorunu yaşamak istemiyorum gece park edince kendini şarj etmiyordu herhalde sabaha kadar, verta veya yuasa alıcam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------

bu akü nasıl arkadaşlar sizce iyimi motor karbüratör olduğu için kışın tek marş almasını istiyorum

https://www.hepsiburada.com/kymco-agility-125-vlm-aku-ytx7a-bs-p-HBV000004B6HR

bosch akülerin anot katot tarafları farklı diye biliyorum
değiştirirken alışkanlıkla bakmadan artı eksiye, bağlayanlar var :D aklında olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar