Rks Titanic 150 için 90/90-17 orijinal ebatlarda İrc MB-34 Var. Arka da içinde aynı modelin orijinal ebatları 110/80-17 var. İşte mesele burda başlıyor. irc performansı nasıldır?
Bide bizim konuda da yazmıştım ;
Sava turkiye ile telefonla görüştüm. Ellerinde 90/90-17 olmadığını ancak aynı ölçülerde ki TVS apachi için 100/80-17 verdiklerini söylediler. Takım olarak 90/80-17 110/80-17 (mc 18) olduğunu, mc 25 ile mc 50 modellerini de 100/80-17 ile 130/70-17 verebileceklerini (hatta tvs apachi ile daha verimli dönüşler yaşadığını söylediler)
Bütçem yüksek fiyatlara el vermiyor. Şuan mevcutlardan iyi olan lastik almam şart.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Irc için ıslakta kötü diyorlar, kışın kullanmayacaksanız alınabilir, kuryelerin de kullandığını söylüyordu bazı arkadaşlar.En azından üzerindeklerden iyidir.(düşün ki beyaz şerit çizgilerinde kayıp düşen arkadaş olmuş, çok geçmiş olsun..bu arada z180'nin lastiklerinin rks'den daha iyi olduğunu söylyeyim kullandığım bi motosiklet)Yani bu motosiklete ne taksak üstündekinden iyidir..
Yüksek bütçen olmadığını söylediğinden sava mc18 olabilir( bütçeyi önemsemiyorum çok çünkü en kötü taksit yapılır, fakat lastik sebebiyle bi kere düştünüz mü sonradan pişmanlık fayda etmeyebilir, ben bi kere panik frenle kaydırdım düşük hızda, tüm suç lastikte de değildi üstelik fakat nasıl kızakladığını biliyorum üstündekilerin,-keşke michelin sport ölçüsü uysaydı-
Yani; motosikleti altı ay sonra satmayı düşünmüyorum nasılsa,lastik ve frenden daha önemli ne olabilir motosiklette. O yüzden alabileceğim en iyi lastik olsun diyorum. Sava mc18'den ıslakta kayabilir diyerek vazgeçtim gibi..Pirelli Mt75'le Sava'nın kışlık olan lastiği arasında gidip geliyorum.Savanın kışlığına bi kaç kullanıcı yorumu bulabilsem alacağım belki de.Mc 18'e ise kuruda kötü diyen duymadım, kışın kullanmayacaksanız neden olmasın?
Honda forumlarından (onların bazı modellerinin stock lastiği) ırc'ye sanki antipati oluşmuş bende..
Irc kullanan, bilen varsa yorum bekliyoruz!