HANGİ LASTİK ALINMALI ?

Arkadaşlar öncelikle takacağım motor yamaha ybr 125. Ama siz hem ybr ye özel hemde genel olarak konuşursanız sevinirim. Hangi lastik markasını tercih etmeliyiz. Yol tutuşu olsun fiyatı olsun kullanıcı yorumlarını bekliyorum hem yeni arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruz :)

Ben daha bugün motoruma Metzeler aldım. Pirelli den sonra ne kadar fark var göreceğiz bakalım.

Kullanım amacını belirlemelisin.
Haftasonları, güneşli günlerde zevkine gezmeye mi kullanıyorsun? Yoksa, her gün yaz kış aktif kullanıyormusun?
Sürekli dur-kalk yapacak mı kullanıyorsun?(kurye gibi) Yoksa bi oturmaya epey viraj mı yapıyorsun?
Bu tip şeyleri belirlemelisin kardeşim. :)

Haftasonları, güneşli günlerde zevkine gezmeye mi kullanıyorsun? Yoksa, her gün yaz kış aktif kullanıyormusun?
Sürekli dur-kalk yapacak mı kullanıyorsun?(kurye gibi) Yoksa bi oturmaya epey viraj mı yapıyorsun?
Ben CBF150 yi ulaşım aracı olarak ıslak, kuru zeminde %90 şehir içi kullanıcam. Ne önerirsiniz acaba

Kardeşim öncelikle ilgilendiğin için sağol.
Genel kullanımım şehir içi olucak ve 4 mevsim kullanıcam yaz kış her türlü. Arada 100 km lik uzun yollarada gidebilirim ama genel kullanımım şehir içi ve yaz kış olarak. :)

Merhaba benim bir sorum var
Bajaj discover 125st için lastik arıyorum fakat çabalarım boşa mı çıkıyor adam gibi lastik bulamadım. Bana yardım edebilecek var mı?

Arkadaşlar öncelikle takacağım motor yamaha ybr 125. Ama siz hem ybr ye özel hemde genel olarak konuşursanız sevinirim. Hangi lastik markasını tercih etmeliyiz. Yol tutuşu olsun fiyatı olsun kullanıcı yorumlarını bekliyorum hem yeni arkadaşlarımızada yardımcı olmuş oluruz :)

O motora michelin pilot street 10 numara olur.Arkadaşımda CBF 150 vardı.Üzerinde dediğim michelin den vardı.Yol tutuş ve gidiş inanılmazdı.Kesinlikle tavsiye edrim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar