Hangi kulak tıkaçlarını kullanıyorsunuz?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ben de yedek alayım, benimkileri senelerdir kullanıyorum (sadece uzun yol veya şehir içi yarım saatten fazla otoban kullanacaksam), esk tip bendekiler. Yedek bulusun, yakında parçalacaklar gibi hissediyorum...
Bendekiler hala sağlam, yıkayıp yıkayıp kullanıyorum ama sendekinden yenidir, zaten senden görüp almıştım.
Hanım ve çocuklar için aldım, arada onları da gezdiriyorum ya.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Motosiklet için üretilmiş olanlardan kullanın.
Başka amaçlar için üretilmiş olanlar uygun olmayabilir. :rolleyes:
t-pa.jpg

gene tekrar tekrar edeyim.

vaktiyle 3m kullandım. şehirlerarası yolda sesi fazlaca kesmesinden ve de kulak iç basıncını dengesizleştirmesinden ötürü hareket halindeki motorun tepesinde uyuklayıp kaza yaptım.

bu ipnelerdi işte..
shopping

Motosikleti
CBR 500 R
Askerde atışlar için verilen çam tipi kulak tıkacı var bende. Senelerdir hem uzun yol hem hafta sonu gazlamalarda kullanıyorum çok yeterli iş görüyor . Demem o ki çok da para harcamayın.

https://hizliresim.com/lrumruj

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
gene tekrar tekrar edeyim.

vaktiyle 3m kullandım. şehirlerarası yolda sesi fazlaca kesmesinden ve de kulak iç basıncını dengesizleştirmesinden ötürü hareket halindeki motorun tepesinde uyuklayıp kaza yaptım.

bu ipnelerdi işte..
shopping
Bu baya önemli bir olay. Kazanızın sebebini sadece bunlara mı bağlıyorsunuz? Yorgunluk gibi başka bir şeyin etkisi var mıydı? Geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar