Hangi Kaskı Almalıyım?

Motosikleti
SH125
Bazılarının beğenmeyeceği ama bütçeye uygun gözüme çarpan Ls2 Rapid-Storm-Stream var. Diğer markalara pek aşina değilim bütçe olarak 5-6 civarı yoklayabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim önerilere açığım..

Motosikleti
Honda CBR500R
Bütçenize uygun HJC ve Scorpion markalarının modelleri olması lazım. Örneğin Scorpion EXO 391, 491, HJC C10, C70N gibi.

Motosikleti
DUKE 250
kullanıcı yorumu olarak: LS2 rapid ve LS2 stream 2 kullandım,
rapid ece 22,05 stream ece22,06 sertifikası var,
naked motorda her ikiside çok fazla rüzgar sesi alıyor.
stream'in güneşliği var, havalandırması pek de iyi değil.

Motosikleti
SH125
kullanıcı yorumu olarak: LS2 rapid ve LS2 stream 2 kullandım,
rapid ece 22,05 stream ece22,06 sertifikası var,
naked motorda her ikiside çok fazla rüzgar sesi alıyor.
stream'in güneşliği var, havalandırması pek de iyi değil.
Storm 2 nasıldır zahmet olmazsa karşılaştırırmısınız fiyat farkına değer mi?

Motomax Garajj %40 indirim devam ediyor , şu çenesi açılıp enseye kadar giden kasklardan alacaktım XL kalmamış 19.000 liralık Scorpion 10.000 di , genelde S, XS yada XXL kalmış..
Bu arada mağazada kask var denedim ama fiyat 19.000 , internet siparişi vereyim burdan teslim alayım dedim tükkanın önünü kapama dediler 👻

Motosikleti
Triumph Trident 660
Motomax Garajj %40 indirim devam ediyor , şu çenesi açılıp enseye kadar giden kasklardan alacaktım XL kalmamış 19.000 liralık Scorpion 10.000 di , genelde S, XS yada XXL kalmış..
Bu arada mağazada kask var denedim ama fiyat 19.000 , internet siparişi vereyim burdan teslim alayım dedim tükkanın önünü kapama dediler 👻
Abi ürünü deneyip netten sipariş edebilirsin bu devirde böyle yapmak gerekiyor

Motosikleti
D400
Bazılarının beğenmeyeceği ama bütçeye uygun gözüme çarpan Ls2 Rapid-Storm-Stream var. Diğer markalara pek aşina değilim bütçe olarak 5-6 civarı yoklayabilirim. Yardımcı olursanız sevinirim önerilere açığım..

o bütçeye HJC ya da Scorpion kasklar var daha iyidir.

Motosikleti
PM-01
Ben Bell qualifier stealth camo kullanıyorum. Sertifikaları var, buğu önleyicisi olması güzel ama sadece biraz ses alıyor. Bütçene uygun bir bakabilirsin bence

Ben de mağazada olan ürün garajda yok anladım.
Garajj da çok giden bedenler yok , sirkulasyonu çok olanları magazaya rafa koymuşlar diye anladım ben..
Bu arada mağazada Torc kaskları inceledim , fiyatları çok uygun ama malzeme kalitesi çok iyi göründü bana , zaten Amerikalı bir sirketmis bu tabi üretim hepsi gibi Çinde yada uzakdogudadır , Amerika da da çok satan bir markaymis , Haşmet gitmeyeydi aydınlatırdı 🙄

Motosikleti
Triumph Trident 660
Garajj da çok giden bedenler yok , sirkulasyonu çok olanları magazaya rafa koymuşlar diye anladım ben..
Bu arada mağazada Torc kaskları inceledim , fiyatları çok uygun ama malzeme kalitesi çok iyi göründü bana , zaten Amerikalı bir sirketmis bu tabi üretim hepsi gibi Çinde yada uzakdogudadır , Amerika da da çok satan bir markaymis , Haşmet gitmeyeydi aydınlatırdı 🙄
Bu pantalon bedenleri bana uymuyor nedense en büyük beden giyorum yine yok hilkat garibesi miyiz neyiz anlamadım ki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar