Hangi kaskı almak lazım?

Tarfikte Motosikleti Neden Adam Yerine Koymazlar

Önce herkese merhaba bende yenilerdenim :)
motoru aldım ama işin asıl zor bölümü, malzemeleri almaktaymış özellikle de kaskı...
bana kask tavsiye edermisiniz, teşekkürler :)

ARTIK BU KONUYU DEĞİŞTİRME ZAMANI GELDİ ÇÜNKÜ BEN KASKIMI ALDIM , İLGİLENEN ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜRLER...

Son düzenleme:
İyi de neye göre söyleyeceğiz? En azından bir limit yazsaydın. 40 YTL'ye de var 500 EURO'ya da :p

haklısın, ozaman biraz sınırlıyalım olayı...
sağlam bişey olmasını isterim ve piyasadakilere bakarsak 200 EU civarı olabilir.
bide flip up kaskları nasıl buluyosunuz yani çene kısmının açılıyo olması acaba diğerlerine göre sağlamlığını etkilermi dersiniz?

Kaliteli flip up'lar güvenlidir. Enduro kaskı olarak geçer, pratiktir ancak yüksek süratlerde ses alır. Nolan N101 ve yeni çıkan N102 iyidir.

Flip-up kask ile racing motor surersen cok eglenirsin onu soyliyim oncelikle.. 200EU para ile cok kaliteli kasklar alabilirsin. Nolan, shoei ya da arai gibi diyim.. Kullanacagım motor enduro ise flip-up alabilirsin. Super sport kullanacak isen fullface alacaksın. Cruiser alacaksan da yarım kask alabilirsin. Tarz durumu.. Ama dediğin paraya hepsinin de iyi modellerinden alabilirsin.

teşekkürler. Araştırmalarıma göre italyan malı airoh marka kaskta fena deilmiş. flip up olanın fiyatıda 130 YTL imiş diye okudum. Bu arada motorum yamaha x-max maxiscooter.

Nolan bile orta sınıf kaskken Airoh fena değil diyen kimse yalan söylemiş :p Avrupa'nın safebet'i diyebiliriz. Ama daha fazla verecek paran varsa Cenk ile bnim dediğim markalara bak.

Airoh marka kask ben kullanıyorum. Çok kaliteli bir kask olmayabilir ama iş görmeyecek bir kask da değil. Yani sırf kafanda goruntu olarak duran ve bir koruma ozelliği olmayan kasklarla bir tutmamak lazım.

airoh aldım, inşallah nekadar sağlam olup olmadıklarını denememi gerektirecek bi problem olmaz diye dua ediyorum.
prometheus senin kaskın markası ne?

Onur'u cok dikkate alma daha iki gunluk motorcu eheheh.. Ben Haziran ayından beri kullanıyorum airoh'u.. İşini gorur.. Hangi modelini aldın ? Kaca aldın ?

scootercı' Alıntı:
airoh aldım, inşallah nekadar sağlam olup olmadıklarını denememi gerektirecek bi problem olmaz diye dua ediyorum.
prometheus senin kaskın markası ne?
Dainese bendeki.
Ya zaten Avrupa'nın safebet'i dedim; Türkiye'nin değil. Avrupa'da alt-orta sınıf kasklardan. Caberg de o şekilde. Nolan, Lazer orta sınıf; Shoei, Arai, Schuberth ise üst sınıf.

Cenk muhtemelen 130 YTL'lik AR31 mi ne öyle bir modeli vardı Flip Up, onu almış sanırım arkadaş.

arkadaşlar camlı endru kaskı gören duyan bilen varmı aranızda varsa lütfen yardım

scootercı' Alıntı:
Önce herkese merhaba bende yenilerdenim :)
motoru aldım ama işin asıl zor bölümü, malzemeleri almaktaymış özellikle de kaskı...
bana kask tavsiye edermisiniz, teşekkürler :)
Kafana uyan kaskı alacaksın...

cenkmenderes' Alıntı:
Onur'u cok dikkate alma daha iki gunluk motorcu eheheh.. Ben Haziran ayından beri kullanıyorum airoh'u.. İşini gorur.. Hangi modelini aldın ? Kaca aldın ?

2 tane aldım birisi SR55 güneş gölüğü falanda var 250 TL
diğeri AR300 200 TL , nasıl sence fiyatları ?

silves' Alıntı:
arkadaşlar camlı endru kaskı gören duyan bilen varmı aranızda varsa lütfen yardım

şu işini görür mü? yalnız güneşliğin üstündeki yazıya dikkat et ki fiyatını görünce uçuklama :)
g20329.jpg

Yafu insan fiyat aralığı verir, tür söyler vs. Bütün modelleri saymamız gerekiyor şu durumda sana :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar