Hangi Kanuni ? Yardım Lütfen

Selam arkadaşlar ben hem forumda hem de motosiklet dünyasında yeniyim.
Kendime bir motor almak istiyorum. Kanuni nin sitesinden 3 tane motor beğendim.Ancak hangisini alacağımı bilemiyorum.Ben motoru şehir içi ve şehir dışı kullanmak istiyorum.Bir de sadece scooter motor kullandım şimdiye kadar.
Aşağıdaki motorlardan hangisi amacıma uygun, ve fiyat performans olarak değerlendirirsek hangisi daha avantajlı.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Motorlar: Fiyat:
Kanuni Seyhan 150 C 2.719 YTL (İlk Tercihim)
Speedy 125 2.574 YTL (İkinci Tercihim)
Trex 150 1.868 YTL (Son Tercihim)

öncelikle begendigin motorlardan 150 c klasman olarak digerlerinden farklı. eger şehir dışı düşünürsen scooter alma. yakıt olarak hemen hemen aynı yakarlar. bence iyi bir araştırmadan sonra motor al. örnegin begendigin bir modelin servisi ile görüş. sana en yakın servisin yaklaşımları nelerdir bunu anlamaya çalış. begendigin model ile ilgili sorun varmı onu ögren.scooter lar bozuk yolda daha fazla sarsıyor. yamaha ybr yi de listene almanda fayda var.

ben pek anlamadığım için soruyorum. bu seyhan 150 c modeli vitesli sanırım.ve diğerlerinden daha ağır kullanım olarak çok zorlanırmıyım.

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
bence hussar al derim 125 lik tabi aslında paran var ise bobcat al ömür boyu binersin bu konuda sana yardımcı olurum da 0216 389 2010

Bir Nasihat.....

Merhaba Genç Kardeşim........sana Tecrübeli Bir Abi Olarak Kisa Ve öz Birşeyler Yazayim.......motoru Almasi Kolay Ama Satmasi çok Zordur....hele Hele çin Mali Olursa % 50 Zararina Bile Zor Satarsin.....turk Mallarininda Ondan Aşaği Kalir Yani Yok......bu Biiir Hergün Arizalandi Tamire Gideyim Zevki Var Bu Ikiiii.....eski Olsun Ama Yabanci Marka Olsun Derim üüüüüç.......bana Bunlari Kimse Demediği Için çoook Motor Değiştirdim Ve Bir Motoru 1 Gün Binip Sattiğim çooook Oldu......bol Motorlu Günler Metin Seven

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
sahinumitus' Alıntı:
Selam arkadaşlar ben hem forumda hem de motosiklet dünyasında yeniyim.
Kendime bir motor almak istiyorum. Kanuni nin sitesinden 3 tane motor beğendim.Ancak hangisini alacağımı bilemiyorum.Ben motoru şehir içi ve şehir dışı kullanmak istiyorum.Bir de sadece scooter motor kullandım şimdiye kadar.
Aşağıdaki motorlardan hangisi amacıma uygun, ve fiyat performans olarak değerlendirirsek hangisi daha avantajlı.Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Motorlar: Fiyat:
Kanuni Seyhan 150 C 2.719 YTL (İlk Tercihim)
Speedy 125 2.574 YTL (İkinci Tercihim)
Trex 150 1.868 YTL (Son Tercihim)
trex 150 al son çıkan iyi motor yerin nerede bu arada

ilk tercihin benimde ilk tercihim olurdu. seyhan 150 daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar