Hangi hızda motorun üstüne yatılır?

Hangi hızda motosiklet üstüne yatılır(km)?

• Kullanılan toplam oy
    102
Merhaba Arkadaşlar Motorun üzerine yatmak için hız sınırı koyamassın ama genelde 100 km den sonra razgar rahatsız etmeye başlar ve daha da hızlanmayı duşunuyorsan yatarsın. Bunun dışında Trafikde oyle insanlarla karşılasıyoruz ki 100 lük scooturla 40km hızla giderken bile yatmaya calışıyo... Arkadaşlar yorumlarında rüzgarın ne tarafdan estigine, hızına baglı diyenler var, Oysa konu başlıgında rüzgarsız güneşli hava denmiş. Bu durumda rüzgar sadece karşınızdan ve sizin hızınızla dogru orantılı olarak artacaktır...

160'tan sonra yatıyorum ben genelde.. :p Birazda yoluna bağlı tabii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu topiği ukudukça uykum geliyor benim :p

ben motor üzerinde çok iyi yatarım :queen:

buyrun bakın
310720071362cz2.jpg

orcunmavis kınıyorum seni böyle tehlikeli hareketleri kasksız deniyosun hemde bu hızda :DD

Motosiklete yatmak mı oda ne? böyle bişeymi? :cherry::cherry:

Ben yüzden sonra eğiliyorum 120 den sonra boylu boyunca uzanıyorum[/quote]

:queen::queen::queen:

tabi motorun kutlesinede baglı ama kısaca naked icin 100 geri kalan camlılar icinde( endro cruiser sport fln filan icin de 150) ztn touringde yatarsan ayıp :D

Motosikletim olmadığı için tabii ki de doğru cevap :
Motosiklete yatmak mı?O da ne :)
Bu arada tamamen bilmediğimden bişey sormak istiyorum yeri gelmişken :
SS'ler ile nakedlerde bacaklara gelen rüzgaru durumu nasıl?Yan grenajların olması ss'leri bu açıdan daha avantajlı mı yapıyor yoksa 2sinde de dizlere/bacaklara gelen rüzgar aynı mı?
Karşılaştırma için tamamen aynı hava koşullarını göz önünde bulundurursanız sevinirim

Motosikletim olmadığı için tabii ki de doğru cevap :
Motosiklete yatmak mı?O da ne :)
Bu arada tamamen bilmediğimden bişey sormak istiyorum yeri gelmişken :
SS'ler ile nakedlerde bacaklara gelen rüzgaru durumu nasıl?Yan grenajların olması ss'leri bu açıdan daha avantajlı mı yapıyor yoksa 2sinde de dizlere/bacaklara gelen rüzgar aynı mı?
Karşılaştırma için tamamen aynı hava koşullarını göz önünde bulundurursanız sevinirim

bnmki grenajlı yani ss, hiç farketmiyo gayet rüzgarı net karşıdan alıyo bacaklar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar