Hangi hızda motorun üstüne yatılır?

Hangi hızda motosiklet üstüne yatılır(km)?

• Kullanılan toplam oy
    102
senide türk doktorlarına emanet ediyorum iyi geceler herkese:king:

Türk yazaken ''T'' büyük yazılır. (sadece hatırlatma)
Ayrıca beni neden Türk doktorlarına emanet ettinki :silent:
Benim mobiletim yok, balığada yatmıyorum. Bu tutkununda tıp'da çaresi yok. :p
Her neyse Sanada iyi geceler. :)

neyse biz o çağrışımlarda anlaşamadık ziyanı yok, valla yorumuna 2 gülücük koymasan bende aynı duyguya kapılabilirdim :)

bunlar biraz ağır olmadımı be hocamya ::153::

senide türk doktorlarına emanet ediyorum iyi geceler herkese:king:
Ben Ankara 'ya geldiğimde 3 gün boyunca dolaştım ettim prometyusdan başka motorcu görememiştim :queen:

İstanbul 'a bir daha geleceğin zaman;

http://www.motosiklet.net/forum/tan...n-lari-bulusma-ve-bilgi-paylasim-basligi.html

Bu başlıkta bilgilendirme yaparsan bu konudaki eksiğide giderebilirsin.
başka görmediğim için diğerleri hakkında bi şey diyemeyeceğim tabii , sakın yanlış anlaşılmasın ben çok düzgün racing kullanan adamlarda tanıyorum , ama istanbul bana bi garip gelmişti , gördüklerim iki kolunda kask olan bi adam , cebinden cep telefonunu çıkarmaya çalışan bi arkadaş , taksimde yoğun trafikde araçların arasından geçen grup (ki insan karşıdan karşıya geçiyolar) , arabamızın ön tamponuna neredeyse çarpacak bi arkadaş (aklı sıra makas atıyo) . yoksa racingciler dediğim bi şey yok , gözlemim bu gördüklerime dayanarak...

160 dan sonra yatıyorum genelde. Tabi rüzgarın ne kadar sert ve ne yönden esmesine göre de değişir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uykum gelince yatarım ben :p

ben kacla gidersem gidiyim yıldız şeklinde :D cm2 ye en fazla rüzgar gelicek şekilde duruyorum (rahatsız oldugmdan diil mecbur :D ) 150de fln ucucak gibi oluyosun

yon bende tam tersi diyorum , sözüm meclisden dışarı racingciler serseri oluyo , istanbula geldiğimde bi tane bile doğru dürüst racing kullanan adam görmedim , sen bilioasan söle bana... :farao:

yok dediğim bu değildi, birinden daha serseri olan kullanıcıları dğeil motorlar yani motorların tipleri, senin dediğin olay farklı tabi ama o konuda yorum yapamam, motorların tipleri olarak kim neyi nasıl kullanır orasına kaırşmam ama nakedlar daha bi nasıl diyim asi görünüyo, racingler daha agresif., tamamen motorların dış görünüşü için konuşuyorum tekrar ekliyim =)

Üslup biraz sert kaçtıysa ösür dilerim :rendeer:

":salut:" =)

mininmum 25 karakter yazınız mışşşşş

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ben kacla gidersem gidiyim yıldız şeklinde :D cm2 ye en fazla rüzgar gelicek şekilde duruyorum (rahatsız oldugmdan diil mecbur :D ) 150de fln ucucak gibi oluyosun

Dostum sen o motorla sürat yapma .O motorun keyfi rüzgarsız çıkar,Ben de öyle motor olsa direksiyona vantilatör koyar saçlara uzatırdım rüzgara.Ama 50 km yi geçmezdim:)

hava guneşlı yerler kuru ise yatarım şayet yagmurlu ise 30-40 km de gıderım yatmam motor dumduz gitsin:D

Rüzgarına göre değişir...Fakat ben 100-105'ten sonra yatıyorum..:p

Motoruna göre değişir.Motoru beğenirsem o dakka yatarım üstüne,affım yoktur :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
rüzgar seni geri itip hızını azaltıyorsa yatmalısın diye düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
eskilerin birlafı vardır rüzgara karşı delikanlılık olmaz bence hız yapmaya başladığın anda yatmalısın (sakin sürüşler hariç)

Dostum sen o motorla sürat yapma .O motorun keyfi rüzgarsız çıkar,Ben de öyle motor olsa direksiyona vantilatör koyar saçlara uzatırdım rüzgara.Ama 50 km yi geçmezdim:)

deneme amaclı zaten tekrarı olmadı =) bizim motorlarla hız yapmak cok amacsız, dedigin gibi keyif yapcaksan chopper binceksin (düzeltmezseniz sevinirim yok crusir die)

burgmanla en faszla 175 gördüm, bildiğiniz gibi yatmama gerek yok :) rahatım yani

Arkadaşlar birkaç kişiye sordum benim çevreden herkes değişik bir cevap veriyor, sizlerin yorumunuzuda merak ettiğim için mini bir anket açtım. Özellikle ss kullananlar,sport motosiklet kullananlar, hangi hız aralığında ön camın arkasına geçiyorsunuz?

(Not:Anket için normal hava şartları esasalınmıştır, rüzgarsız,açık güneş)

Maşallah duyan cevap vermiş.:queen::queen:

Hızlanma o kadar çabuk oluyor ki bu soruya 150 den sonra yada 170 den sonra gibi net bir rakam ile cevap vermek zor. Mesela hedefin 150 ile giderken 200' ün üstündeki hızlara çıkmak ise daha çabuk hızlanmak için elbette ki hemen pozisyonu alır ve gazı açarsın ki motorun rüzgar direnci azalsın, daha çabuk ve stabil bir şekilde hızlansın. Bunu düşünmen ile hani hedeflediğin hıza çıkman eğer yolda müsait ise birkaç saniye alacaktır.

Burak bişey derdim ama buraya yazamayacağım. Nasılsa sana önceden söylemiştim, sen hatırla yeter :cherry:

Kesinlikle rüzgara göre değişir. Kimi gün 150 de rahatsız eder, kimi gün 180-190 da...

Siz 180-190 damı yapıyorsunuz ohmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::::eek:hmy::
Valla venim karaoğlanda çok rüzgarlı olduğu zaman rüzgar karşımdan esiyor ise yatsamda 130-140 ı geçemiyorum.:farao: Ama rüzgarı arkama aldığım zaman hafifte :cherry:aşağı doğru tatlı rampa ise o zaman 170-180 gidiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar