Hangi Fuara Gitmeli ?

Arkadaşlar mart ayı içerisİnde 2 fuar var bildiğiniz üzere ama benim bir Bursa lı olarak bilmediğim üzere :) hangisi daha iyi olur benim açımdan.
LÜTFÜ KIRDAR MI? YADA MOTOSHOW 2007 Mİ?

1. Hangisi şehir dışından geleceklere ulaşım açısından rahat?
2. Hangi fuar da daha çok katılımcı firma katılıyor?
3. Bu fuarlar birbirinden farklı fuarlar mı?
4. Bu fuarların katılım biletlerini nasıl temin edebilirm?

daha başka aklınıza gelen şeyleri daha önce bu fuarlara katılmış arkadaşlar yazarlarsa
ve istanbul lu olan arkadaşlarımız bu konuda yardım ederse sevinirim.

Super Moderator
İlk olarak her motorcuya daha yararlı olacak fuar Motoshow'dur.

1-Motosiklet 2007 fuarı (Lütfi Kırdar'da olan) Taksim'e yürüyerek 5 dakika mesafede, Motoshow fuar alanıysa Havaalanı'nın karşısında.(Yine Taksim Meydanı'ndan kalkan servisler mevcut.)

2-Asıl önemli olan nokta bu. İlk fuar genellike birkaç Çin'li markanın katılımıyla kısıtlı kalırken, Motoshow'a motosiklet sektörüyle uzaktan yakından alakalı her firma katılıyor. Dolayısıyla da hem motosiklette, hem aksesuarda hem de diğer konularda (yağ, parça, kasko...vb) seçenekler çok daha fazla.

3-Fuarlar birbirinden farklı fuarlar.:)

4-Şu sıralar muhtemelen girdiğin her motosiklet mağazası/bayisinden bu fuarların davetiyelerini bulabilirsin.

Geçen sene de bu fuarlar hakkında açılmış başlıklarda yazılanlara bakarsan yardımı dokunacak başka şeyler de bulabilirsin. Aratıp, inceleyip, yararı dokunabileceğini düşündüklerimi buraya kopyalamaya çalışırım ben de...

Hangi fuaraaa Abi vallaa mart 29-1 nisan motoshow var baska ne varki oda bence en guselı neden çnkü cbr 125 07 o fuara gelcekk:bounce: :cherry:

MOTOSHOW 2007 Daha kapsamlıdır Bu sene gidemeyecez malesef AÖF sınavları var 31mart-1 nisan tarihlerinde:salut:

Ne güzel ne güzel ... Mayısta gelsin... Ben de fuara Cbr125 Prototipimi yetiştiririm :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iksinede gitmekte fayda var zaten ikisi aynı gün degil iki fuar olması oldukça iyi

olcan 138 arkadaşım çok sağol verdiğin bilgiler için
galiba motoshow 2007 gidicem inşallah
çinli markalarla işim olmaz
tekrar sağol..........

İstanbul'dakiler iki fuara da gitsinler bence, şehir dışından gelip de sadece tek fuara gidebilecek olanlar da MotoShow 07 tercih etmeli derim. Geçen yıl bizim yaptığımız gibi.

pro site yönetimi fuar da stand kuracak mı........
ben şehir dışındanım bursa dan geleceğim inşallah

Evet kurmayı planlıyoruz. Son durumu açıklarız yakında. :cat:

Ben stand için geniş güvenlik önlemleri istedim kendime :mrgreen: Ayrıca yanımda birkaç tane Kale marka asma kilit getireceğim, kurallara uygun davranmayana takılacak bu kilitler :p

senin kilit konusundaki hassasiyetini bilmeyen yoktur sanırım....:)
yılın en kilitçi forum moderatör:)
güvenlik geniş mi olmalı neden dar alan yetmiyor mu:mrgreen:

pro güvenliğe gerek yok bence.. Olsada bi işe yaramaz. Sitedeki Üyelerin coklugu nedeniyle. Seni yiyecekler fuarda :p

Geçen seneki iki fuarada katıldım. Üstelik Ankara'dan. Lütfi Kırdar galiba Taksim'e yakın olan fuara 20 YTL bayıldık. Ankara'dan İstanbul'a trenle 17 YTL ye geldik fuara 20 YTL yatırdık. Sanki kimse gelmesin diye yapmışlar. anlamak mümkün değil. İki kişi olunca daha da kazık oldu. Üstelik (CNR deydi) galiba ikinci fuara gidince ilk fuarın yani Kırdar'ın ne kadar gereksiz olduğuna karar verdim. Üstelik ikinciye Honda'nın sayesinde bedava girdik. Kapıda davetiye dağıtıyorlardı.
İşin özü İlk fuara boşuna gittik neden iki fuar yaparlar ki; hani birbirinden daha güzel desen neyse. Lütfi Kırdar daki sergi (fuar demek yanlış olur) bedava olursa ancak gidilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar