Hangi eldiveni tercih etmeliyim ?

2 tane ürün beğendim biri alpinestar diğeri tucano ikiside italyan malı güzel siz tercih edecek olsanız hangisini alırdınız

fiyatları aynı hangisini tercih etmeliyim ?

Alpinestarsta avuç içi koruma göremedim diğerinde de kabartma yok gibi duruyor.
En iyisi bir mağazaya gidip deneyerek size uyanı alın, ayrıca biker jeans eldivenleri de fiyatına göre kaliteli gözüküyor ilginizi çekerse...

bunların ikisi de beş para etmez.

marka/model öneremem; ama deri eldivenden şaşma. özellikle de avuç içi deri olsun.

• Beğen
Tepkiler: pea
Motosikleti
Regal Raptor Daytona 250v
Eldiven pantolon mont kask bunlar biraz kalıpları değişik olduğu için bence ilk etapta bi dükkanda dene, marka model not et bi yere hoşuna giden. Eve gelince netten bak araştır,kullanıcı yorumları vs gibi daha iyi olur

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Mağazada denenmeden alınmaz.
Belki tam uyacak ama parmaklardan biri hafif sıkacak rahatsız edecek, giymeden bilemezsiniz.

bendeki ürünler pek de öyle köpük gibi durmuyor hocam.
5:35
İçinden böyle bir malzeme çıkıyor sonrasında da darbe testi yapıyorlar zaten gördüğünüz gibi... Eliniz tuz buz olur benden söylemesi.

Videoda ayrıca piyasadaki meşhur sözde K1s kabuğundan yapılmış Pista incelemesi de var meraklısına.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Motordan yere düştüğümüzde refleks olarak genelde avuç içlerimiz yere bakar şekilde düşüyoruz, dolayısıyla avuç iç koruması çok çok önemli. Avuç içinden ilk darbeyi aldığımızda da haliyle yük, bileğe biniyor. Seçtiğiniz eldiven ne olursa olsun muhakkak bilek tarafında bir dayanıklılığı olmalı. Bunun dışında yumruk koruma, parmak ucu koruma, dokunmatik ekrana basabilme vs bunlar bence süs, kolpa, pazarlama hilesi.

Motosikleti
Forza 250
Alpinestars ın 2 eldivenine sahibim biri copper olan yazlık model 1 veya 2 sezon önce almıştım ve şuanda da Corozal diye mevsimlik yarı kışlık bir model bilmiyorum neden ama yine alpinestarın bot ve montunda çok rahat ederken eldivenlerinde aynı rahatlık ve kaliteyi göremedim maalesef dikişlerde atmalar vs yaşadım.Onun yerine 4riders ın bir tane dandirik deri eldiveni var onu kullanıyorum daha çok memnun ediyor diyebilirim.Bu attığınız modeller yerine belki knox un eldivenlerine bakabilirsiniz bende orsa mk3 alacağım galiba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Attığınız ürünlere baktımda basit kumaştan eldivenler gibi cross eldiveni sanırsam bunlar,bu fiyat bandında shimanın nispeten daha iyi ürünlerini bulabilirsiniz belki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

attığınız ürünlere nazaran koruması daha yüksek bir model

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Forza
Hazır konu açılmışken bu fiyatlara alınabilecek yazlık eldiven linki atar mısınız kullanıp memnun olduklarınızdan. Açıkcası milyon tane seçenek var ama hangisini almalıyız bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar