- Konu Yazar
merhaba bu eğitimin sadece istanbulda verildiğini biliyorum ( keşke eskişehirde olsa :jocolor: ) eğitim almaya karar verdim aslında oncedende vardı ama burda olmadığı için alamadım izin koparamadım bizimkilerden
.babamın kuzeni 1 ay once motosiklet kazasında hayatını kaybetti bunu örnek göstererek ikna ettim ama günübirlik istanbula gidip gelicem yani gece çıkıcam eğitimi tamamlayıp geri dönücem . 3-4 kur olan eğitimlerden alma şansım hiç yok çünkü hiç tanıdığımda yok . gis akedemiden biraz bilgi aldım internet sitesinden . başlangıç eğitimi , ileri sürüş eğitimi ,Motosiklet Hakimiyet Eğitimi bu eğitimlerden hangisini almam daha faydali olur ? . 3 yıldır araba tecrübem var trafikte motor sürmeyi biliyorum yani vites nasıl atılır nasil kalış yapılır felan üstünde dengemde kötü değil . motoru istanbuldaki fuardan sonra alıcaz zaten kış geldi eskişehir buz tutmaya başladı motor binilmez acele etmiyorum oyuzden o arada eğitimi halledeyim dedim . yanlızca 1 eğitimi alabılırım . ama kaskım yok henüz mont ve eldivenlerımı aldım ekipmanları ordanmı veriyorlar yoksa kendi ekipmanlarımızlamı gelıcez .şimdiden teşekkürler :cat:
edit : Ekipman olarak kask, dizlik ve eldiven verilmektedir. araştırmada şimdi gördüm
edit : Ekipman olarak kask, dizlik ve eldiven verilmektedir. araştırmada şimdi gördüm
Son düzenleme: