Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

Sakarya Fırat bide Al Yazmalım ikiside güzel bakıyorumda yerli diziler pek rağbet görmüyo :)

Chuck ,
Spartakus,
Lost ama bitti,
geniş aile,
avrupa yakası o da bitti malesef :(,
game of thorn

Battle Star Galactica serisini bitirdim. Şuanda izlediklerim:

Family Guy
American Dad
Doctor who, veeee en iyisi

MUHTEŞEM YÜZYIL! :D

bi aralar;
dexter, 24 hours, lost, p. break....
şimdilerde;
leyla ile mecnun, küçük hanımefendi:queen:, kurtlar vadisi pusu...

Geniş aile ve kurtlar vadisi alışkanlıklarım oldu zati...

bart simpson...family guy...ve tabi ki south park diziden sayılıyorsa hiç kaçırmam...

dcotor who başrolündeki eleman değişince izlemeyi bıraktım...al yazmalım hoşuma gitti ve bu akşam tnt de yıldız masalı fena değil...

TV 8 de ÇETE ye bayılıyordum...yazar kadrsou oyuncular çok harikaydı kaliteli tiplemeler vardı ama araya kaynadı gitti...vs vs

arkadaşlar bize beğenip beğenmemenin kaldığı diziler için harcanan emekler çekimler kamera arkası vs inanılmaz büyük bir endüstri...aslında her dizi yüzlerce insana bir ekmek kapısı yaratıyor..ama başrolündekilerin aslan payını alıp ışıkcıların kostümcülerin üç kuruşa talim ettiği bir kurtlar sofrası...

Geniş aile ve kurtlar vadisi alışkanlıklarım oldu zati...

bart simpson...family guy...ve tabi ki south park diziden sayılıyorsa hiç kaçırmam...

dcotor who başrolündeki eleman değişince izlemeyi bıraktım...al yazmalım hoşuma gitti ve bu akşam tnt de yıldız masalı fena değil...

TV 8 de ÇETE ye bayılıyordum...yazar kadrsou oyuncular çok harikaydı kaliteli tiplemeler vardı ama araya kaynadı gitti...vs vs

arkadaşlar bize beğenip beğenmemenin kaldığı diziler için harcanan emekler çekimler kamera arkası vs inanılmaz büyük bir endüstri...aslında her dizi yüzlerce insana bir ekmek kapısı yaratıyor..ama başrolündekilerin aslan payını alıp ışıkcıların kostümcülerin üç kuruşa talim ettiği bir kurtlar sofrası...

Maalesef mete handro kardeş.....dünyanın düzeni.....

Geçenlerde bir gazetede okuduğuma göre ki doğru olduğunu sanıyorum.
Hollywood'dan sonra en büyüz dizi sektörü bizim memlekette imiş..
geçen günlerde Cannes'da ki bir fuarda Muhteşem Yuzyıl dizisinin 22 ayrı ülkeye satılması bunun en büyük göstergesi gibi..eskiden biz brezilyada dizi alırken..Artık bizi dizi satar hale geldik..

Metenin dediği gibi çok büyük bir sektör..ve deli paralar dönüyor gerçekten..
ama yine metenin dediği gibi ışıkçı yada kostümcü üç kuruşa falan talim ettiği yok bence..
kimse bu ağır çalışma koşullarına üç kuruş için katlanmaz...
90 dakika ortalama bir uzun metraj film süresidir..
bizim memlekette her hafta 120 dakikalık diziler yayınlanıyor..gayri hesabı siz yapın...

bende en çok izlediğim diziyi yazayım oldu olacak..
LEYLA ile MECNUN....
tek geçerim..

TV izlemediğim için bu konuda yazacak birşey bulamadım ama anneme sorar sonra karalarım birşeyler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar