Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
milletcek kobraya hep meraklı olduk hacı bi türlü çözemedim...

Aga yatmadan önce topitoş lafını kim görse tepesi atar arkadaş ortamında kabul edilir o laf,düşman var dost var sitede,hatta kan davalım bile var.:p

Buralarda bahçesinde barbekü yapılan barlar ve bu barlara üye olan motorcular olduğunu pek sanmıyorum,ama illaki motorcu çetesi kurmak gerekmez,chopperlardan bir grup kurulup sürekli aynı mekana (bu moda uygun olmalı:) gidilip,yenip ,içilip,mangal yapılıp(olmazsa olmaz:),çeşitli sosyal aktivitelerde bulunulup, kan verilip,huzur evi gezilip, bilimum insanlığa yararlı aktivite yapan bir chopper/bobber motor gurubu varmıdır asıl soru bu olmalı? :)
An itibariyle 2.sezon bitti,işler karıştı!
Varsa hemen bir chopper almalı. :)

Motorcunun Suçu Ne? :mrgreen:
Geniş Aile
Arka Sıradakiler
Yahşi cazibe
Akasya Durağı vs vs vs

MkD

Ben Flight of the Conchordes'u yazmamisim. New Zeland'lı iki matrak eleman bir yandan muzik yapip klip cekiyor bir yandan da dizi:p (Aslen hem muzisyenler hem de oyuncu)

http://www.dailymotion.com/video/x22kln_the-humans-are-dead_music

bir aralar izliyordum güzel eğlenceli bir dizi daha sonra takip edemedim
konserleri,tek kişilik hayran kitlesi,müzikleri ile değişik bir yapım :mrgreen:

yukarıda ki videoda tamamı yok tv de çıktığının bir kısmı buda hepsi
http://www.dailymotion.com/video/x3u6gi_flight-of-the-conchords-the-humans_fun
zerozeroone güzel :mrgreen:

Son düzenleme:
http://www.dailymotion.com/video/x22kln_the-humans-are-dead_music

bir aralar izliyordum güzel eğlenceli bir dizi daha sonra takip edemedim
konserleri,tek kişilik hayran kitlesi,müzikleri ile değişik bir yapım :mrgreen:

yukarıda ki videoda tamamı yok tv de çıktığının bir kısmı buda hepsi
http://www.dailymotion.com/video/x3u6gi_flight-of-the-conchords-the-humans_fun
zerozeroone güzel :mrgreen:

wuoo:) izleyen biri cıktı:) ben de "robots,wednesday,I'm not cryin' ve you're so beautiful"u begeniyorum. ımm... cok iyi birer showman olduklarını dusunuyorum:)

"Big Bang Theory" diye bir dizi duydun mu? Eger FoTC'u sevdiysen Big Bang Theory'yi de seversin bence:) Bunda da "nerd" yani socially "inek" diye bilinen tiplemeler bir evde toplanmış. Bunlar Ph.D ogrencileri:)) Ve acaip geyik muhabbetler:)) Izlemesi keyifli, tavsiye de ettim, gitti...

ben burda 40 y tantos diye bir dizi var ona bakiyom aksamlari isten gelince.zaten pek televizyon sevmem ben hanim dirdir yapmasin diye bir 45 dakka sabrediyom..

yahu nedir bu dizilerden çektiğim veya çektiğimiz.yat kalk dizi gündüz gece farketmiyor.sanki özellikle kıl etmek için koyuyorlar.bişeye de benzeseler bali.milletçe dizikolik olduk.
ben mümkün olduğunca tv izlememeyi tercih ediyorum.izlersem de komedi olanları izliyorum.
ailemle ters düşüyorum.ben izlemek istemiyom onlar ise izlemek istiyolar.sonrası maalum.iki çift laf edemiyoz bu dizi ve tv yüzünden.sadece onlar yüzünden değil tabi ki bu teknoloji ile alakalı bence.
geçenlerde kafam attı telefonumu kapattım 3-4 ay oluyor.kahrolsun tv ve de teknolojinin gereksizleri ve insanlığa faydalı olmayanları.::angry2::
saygılar.oh be...:

yahu nedir bu dizilerden çektiğim veya çektiğimiz.yat kalk dizi gündüz gece farketmiyor.sanki özellikle kıl etmek için koyuyorlar.bişeye de benzeseler bali.milletçe dizikolik olduk.
ben mümkün olduğunca tv izlememeyi tercih ediyorum.izlersem de komedi olanları izliyorum.
ailemle ters düşüyorum.ben izlemek istemiyom onlar ise izlemek istiyolar.sonrası maalum.iki çift laf edemiyoz bu dizi ve tv yüzünden.sadece onlar yüzünden değil tabi ki bu teknoloji ile alakalı bence.
geçenlerde kafam attı telefonumu kapattım 3-4 ay oluyor.kahrolsun tv ve de teknolojinin gereksizleri ve insanlığa faydalı olmayanları.::angry2::
saygılar.oh be...:

Dizi izlerken dikkat edilecek en önemli şey kurgu ile gerçeği ayırt edebilmek bu ikisini ayıran insanlar zaten dizi manyağı olup aptallaşmazlar hiç televizyona bakmayan bir insan bile akşam 1 saat haberleri izlemeli ki memleketinde olup biten ne var öğrensin yoksa ben hiç televizyon izlemem çok saçma basit olaylar bu olaylar falan diyenler kendini üstün görüp gider yapmaya çalışan insanlar değildir bencilleşmiş insanlardır.

saygılar.oh be...:
Teknolojinin avantajı olduğu gibi dezavantajları da var,o da insanları asosyalleştirmesidir.Küçüklüğümüzde mahallede herkes dışarı çıkar,dışarıda hava kararana kadar oynar sonra eve döner ve bu yaz kış hiç farketmezdi.Ancak son yıllarda teknolojiyle gelen dijital çağın nimetleri maalesef çocuklara ve hatta bizlere bile olumsuz etkilerde bulunuyor.Dediğin gibi aileler o gün neler yaptıklarını birbirlerine anlatmak yada oturup iki çift sohbet etmek yerine '' aa dizi başladı,hadi sessiz olsun herkes!'' gibi konuşmalarla o sohbet bitiyor.Çocuklar ise evde online oyun oynayıp,dışarı çıktıklarında da Psp oynayıp yada bilimum ne varsa onlarla zaman öldürüyorlar.Harcadıkları zamanla ufak yaşlarda bir spora başlasalar bari futbol oynasalar onada şükür diyeceğiz ama oda olmuyor ve tamamen bu makinalara (yaşam destek ünitesi diyorum bunlara) bağlı kalıyorlar.

spartacus izledim 2.sezonu iple çekiyorum 2011 ocak falan diyorlardı şuanda çıktımı bilmiyorum 2011 i bekliyorum :) the pacific 10 bölüm harikaydı animasyon olarak avatar :) super naturali izlemek istiyorum bakalım bi ara başlarız :)

"IT Crowd" da guzeldir. Tavsiye edilir.

Bıg Bang Teoride Sheldon diziyi sırtlıyor ama bir zaman sonra inanılmaz itici bir karakter olmaya başladı...zaten kendi seside iğrenc geliyor bana..

Leonard gözlüksüz harbi karizma herifmiş...

Etnik Raj çok şeker geliyor bana...doğalı oynadığı için...:p

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
öyle bir geçer zamanki :)

hadi klişe takılayım,

hayatı izliyorum,
cast seçimi idare eder,
dekorlar müthiş,
kostüm seçimi daha iyi olabilirmiş,
müzikler eh işte,
esas oğlan yakışıklı ve karizmatik,

oyuncu kadrasu zengin,
figüranlar tam figüran,

böyle gider liste ...

öyle bir geçer zamanki :)

kızım bile izliyor düşün yani...:p

Metenin evi yakma sahneside müthişti...herkesler Meteyi konuşunca videosuna baktım gerçektende güzel sahneymiş...ama nedense çekmiyor işte bu tarz diziler...yahşi cazibe hiç yormuyo beni nedense...keyifle izliyorum...stres yok...

e2 de conan obrayn şovu izleyin keyfiniz yerinize gelsin...adamın sohbeti çok hoş...

yerel bi kanalda uzaylı zekiye var onu izliyomm bi zamanlar favori dizimdii...:mrgreen:

It is always sunny in Philedelphia
Bence The Office (UK version) ve Only Fools and Horses dan sonra gelmiş geçmiş en iyi komedi dizisi

@ Sapo; hocam Atacama çölünü motosikletle geçmek gibi bir düşüncem var, varsa deneyim yada bilgin özelden mesaj atarsan sevinirim...

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
hadi klişe takılayım,

hayatı izliyorum,
cast seçimi idare eder,
dekorlar müthiş,
kostüm seçimi daha iyi olabilirmiş,
müzikler eh işte,
esas oğlan yakışıklı ve karizmatik,

oyuncu kadrasu zengin,
figüranlar tam figüran,

böyle gider liste ...
Senaryoda biraz mantiksizliklar var ama idare ediyoruz.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar