Hangi Dizileri İzliyorsunuz ?

diziler bana çok saçma geliyor, boş boş şeyler ve vakit kaybı hepsi öyle değildir belki ama çoğu öyle neyazıkki ama rastgeldikçe her türlü belgeseli izlerim favori kanalım discovery channel:cat:

Ben Flight of the Conchordes'u yazmamisim. New Zeland'lı iki matrak eleman bir yandan muzik yapip klip cekiyor bir yandan da dizi:p (Aslen hem muzisyenler hem de oyuncu)

Sons'ı izledikçe birtane motor kulübüne katılası geliyor insanın,tam motorcu dizisi!

Aynen öyle. Ben hiç araştırmadım, burada öyle mekanlar var mı?

Yurdum dizileri sinemadan uzun sürdügü icin hic birini izlemiyorum.

+800.000 rpm :)

kurgusal bir şey izleyip yarı da olsa inanmak-kendini kaptırmak istiyor insan dizinin başına geçince. haftada neredeyse 1 saatlik dizi çekmeye çalışıtıkları için pek mümkün olmuyor malesef bu yerli yapımlarda.

hazır fırsat bulmuşken, deli ediyor beni bu mafya ve vatan millet sakarya tarzı diziler. :)

her türlü mad man derim...Don Draper çok karizma herif ve başkasına ait bir hayatın üzerine kurduğu yaşamında zirveye ilerlerken tökezlemesine ve özel hayatında hep kaybetmesine rağmen emin adımlarla ilerliyor...önceden sekreter olan şimdi metin yazarı olan bir hatun kızda favorim...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
diziler bana çok saçma geliyor, boş boş şeyler ve vakit kaybı hepsi öyle değildir belki ama çoğu öyle neyazıkki ama rastgeldikçe her türlü belgeseli izlerim favori kanalım discovery channel:cat:

Türk halkinin %90 gibi ezici bir kismi, tv de ne izlersiniz sorusuna belgesel cevabi veriyor.
Sen tabi necip milletimizin bu büyük kismina giriyorsun.
Buraya yazan arkadaslar ise %10 gibi küçük bir kismi olusturuyorlar.
Insallah bu %10 kismini da kazanacagiz yakinda.:p

her türlü mad man derim...Don Draper çok karizma herif ve başkasına ait bir hayatın üzerine kurduğu yaşamında zirveye ilerlerken tökezlemesine ve özel hayatında hep kaybetmesine rağmen emin adımlarla ilerliyor...önceden sekreter olan şimdi metin yazarı olan bir hatun kızda favorim...
Ulem yine mi hortladin?
Ustunu çiziksiz gorunce bastan taniyamadim.:)

Ben Flight of the Conchordes'u yazmamisim. New Zeland'lı iki matrak eleman bir yandan muzik yapip klip cekiyor bir yandan da dizi:p (Aslen hem muzisyenler hem de oyuncu)

aman aman gavur dizilerine bayılırsınız siz okumuş çocuklar...

Çocuklar DUymasın neyiniz yetmez ki pehh:p

Türk halkinin %90 gibi ezici bir kismi, tv de ne izlersiniz sorusuna belgesel cevabi veriyor.
Insallah bu %10 kismini da kazanacagiz yakinda.:p

Ulem yine mi hortladin?
Ustunu çiziksiz gorunce bastan taniyamadim.:)

hoşgördüm..:p

Coq Geçmiş Zaman Olur ki de Mete var son yangın sahnesi harikaydı...ne elemanlar keşfediliyor o dizilerde...Yahşi Cazibede çok hoş bu aralar...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Coq Geçmiş Zaman Olur ki de Mete var son yangın sahnesi harikaydı...ne elemanlar keşfediliyor o dizilerde...Yahşi Cazibede çok hoş bu aralar...

15 gun kadar önce kislik eve geçtim.
Orada Türk televizyonu var.
15 gundur haplanmis gibi Akasya duragi izliyoruz.
Ben hayatimda boyle yapay ama izlemesi bu kadar zevkli bir dizi gormedim.
Bir de genis aileye takiliyoruz.:)
Bunun disinda Okan ve Beyaz'i özlemisim, israrla seyretmeye çalisiyorum.
TRT hangi kanalda bilmiyorum bir eleman var.
Bastan dudaklarina gicik olmustum ama sonradan programini sevdim, dun aksam M.Ali Alabora konuktu gayet iyi program çikariyor.
5N1K ve Ahmet Hakan kaçirmadigim elemanlar.
Baska birsey seyretmiyoruz maalesef.
Zaten Turk kanallari var dedigim, TRT serisi, Kanal D,CNN ve Star.
Bir de TNT diye bir kanal var.
Bazen geç saatte ilginç bir polisiye dizi denk geliyor onu izliyorum ama adini hatirlayamiyacagim.:)

Buralarda bahçesinde barbekü yapılan barlar ve bu barlara üye olan motorcular olduğunu pek sanmıyorum,ama illaki motorcu çetesi kurmak gerekmez,chopperlardan bir grup kurulup sürekli aynı mekana (bu moda uygun olmalı:) gidilip,yenip ,içilip,mangal yapılıp(olmazsa olmaz:),çeşitli sosyal aktivitelerde bulunulup, kan verilip,huzur evi gezilip, bilimum insanlığa yararlı aktivite yapan bir chopper/bobber motor gurubu varmıdır asıl soru bu olmalı? :)
An itibariyle 2.sezon bitti,işler karıştı!

Son düzenleme:
15 gun kadar önce kislik eve geçtim.
Orada Türk televizyonu var.
15 gundur haplanmis gibi Akasya duragi izliyoruz.
Ben hayatimda boyle yapay ama izlemesi bu kadar zevkli bir dizi gormedim.
Bir de genis aileye takiliyoruz.:)
Bunun disinda Okan ve Beyaz'i özlemisim, israrla seyretmeye çalisiyorum.
TRT hangi kanalda bilmiyorum bir eleman var.
Bastan dudaklarina gicik olmustum ama sonradan programini sevdim, dun aksam M.Ali Alabora konuktu gayet iyi program çikariyor.
5N1K ve Ahmet Hakan kaçirmadigim elemanlar.
Baska birsey seyretmiyoruz maalesef.
Zaten Turk kanallari var dedigim, TRT serisi, Kanal D,CNN ve Star.
Bir de TNT diye bir kanal var.
Bazen geç saatte ilginç bir polisiye dizi denk geliyor onu izliyorum ama adini hatirlayamiyacagim.:)

ovvv kışlık yazlık ev formati pek avrupai :p

Okan Beyaz hep yerinde sayıyor...memur gibiler valla tadı tuzu kalmadı yerli formatların...

Kanal D de bi ara Alamagne dizisi kobra takibi vardı...bizim Semih süper oynuyor yav...kemik izleyiciyisdim şimdi o da kalktı...

TNT Yahudi Amerikan oyuncuların hit yapıldığı fişeklendiği Türk Kanalı abi...(Yahudi NBC Grubu Türk Ortağı NTV Yayın Grubu)

ben E2 de ne varsa izliyorum abi...Conan Obrıen Show var mesela Jay Leno show hep Okanın Beyazın yaptığı işlerin USA versiyonları...değişik oluyor...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:46 ----------

Küçük Sırlarda Gossıp Girl ün çakması ve çok komik tipler var...:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kanal A'da izleyebilirsiniz kobra takibini ne zaman bilmiyorum peder abonesidir.:wiinkk:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kobra takibi fransiz kanalinda var.
Denk geldikçe izliyoruz.
Okan ve Beyaz'dan bir beklentim yok.
Ilk gunki gibi ayni zevkle izliyorum isin gerçegi.:)
Geçen kismiydi, onceki mi hatirlayamadim.
Hanim 1001 gece diye bir diziye takmisti.
Mecburen izliyordum.
Ben;
en son rayiç bedel kaç oldu?
Ona gore para biriktirip, atacam bu kizi yataga diye diye yengenizi diziden vazgeçirdim ama bu seferde arka sokaklara takildik kaldik.
O aralar bir de yabanci damat olayi vardi.
Galiba 2 yil onceydi.:silent:

Tabi surekli belgesel izliyoruz,belirtmeden geçemiyecegim.
Isterseniz sorun; aslanlarin cinsel hayatini takir takir sayayim burda.:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sen takip et len kobrayı topitoş...:p

birde gönülçelende bir kobra var demi:)

Kobralar ayuları soksun emi gönülçelendeki kobra da pandaları. Geldiğin gibi dengeyi kaybettin sakın düşme.:wiinkk:

Kobra takibi fransiz kanalinda var.
Denk geldikçe izliyoruz.
Okan ve Beyaz'dan bir beklentim yok.
Ilk gunki gibi ayni zevkle izliyorum isin gerçegi.:)
Geçen kismiydi, onceki mi hatirlayamadim.
Hanim 1001 gece diye bir diziye takmisti.
Mecburen izliyordum.
Ben;
en son rayiç bedel kaç oldu?
Ona gore para biriktirip, atacam bu kizi yataga diye diye yengenizi diziden vazgeçirdim ama bu seferde arka sokaklara takildik kaldik.
O aralar bir de yabanci damat olayi vardi.
Galiba 2 yil onceydi.:silent:

Tabi surekli belgesel izliyoruz,belirtmeden geçemiyecegim.
Isterseniz sorun; aslanlarin cinsel hayatini takir takir sayayim burda.:)

valla dizi furyası her dönem bizi bir yerimizden yakaladı...Süper Baboş...Mahallenin Muhtarları daha eskiye gidersek Perihan Abla falan hayatımızın bir parçası galiba beyaz perde ve diziler...biz biraz daha şanslıyız galiba...seçeneğimiz fazla...

abi belsesel animal planetden izlenir kim ne derse desin...teknoloji ise dıscovery channelden...

Kobralar ayuları soksun emi gönülçelendeki kobra da pandaları. Geldiğin gibi dengeyi kaybettin sakın düşme.:wiinkk:

milletcek kobraya hep meraklı olduk hacı bi türlü çözemedim...

Seviye fazla yükseldi arkadaşlar

Ben Flight of the Conchordes'u yazmamisim.

başkasına ait bir hayatın üzerine kurduğu yaşamında zirveye ilerlerken tökezlemesine ve özel hayatında hep kaybetmesine rağmen emin adımlarla ilerliyor.

house m.d hastasıyım

Doctor who şimdilik bitti

alt metinler için izleyin

hemen biraz apaçilik yapıp toparlamalıyız

Son düzenleme:

Insallah bu %10 kismini da kazanacagiz yakinda.:

Ben birkacyildir TV ye bakmiyorum desem yeridir...
Ya bir futbol maci olacak yada Formel1 yada cok hosuma giden bir film olursa..
Oda haberim olursa..
Yoksa genelde TV ye bakmiyorum uzun zamandan beri..
Tv yi acmiyorum bile ewe gelince.. ESkiden bakmasam bile acardim ewe gelince..
O calisirdi kendi kendine kenarda...
Artik onuda yapmiyorum..
Cokta memnunum..
Bol bol radyo dinlerim.

Birkac sene önce Alman arkadasa sormustum..
Winni bu diziye bakiyormusun
Hangi dizi unuttum simdi.. Benimde baktigimdan degil..
Sanirsam birsey sormak istemistim..
Bana verdigi cevap garipti..
Remzi diziler genelde halki aptallastirmak icin yapilmistir.. isim olmaz dediydi... :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar