hangi Cruiser?

İki arada bir derede kardım lütfen yardım edin öncelikle büyük motor hastasıyım bütçeme yeten motorlar aşağıda bunlardan hangisi iyi.Keeway tipi filan güzel ama biraz küçük gibi geldi.

XY150normal.jpg

keewaysup150-6.jpg

11.jpg

Super Moderator
Benim sıralamam:
1-Keeway Superlight
2-Zealsun Prince
3-Çelik Crown
olur.

evet güzel sıralama olmuş teşekkür ederim ama sanki Keeway Superlight biraz ufak gibi geldi yoksa hepsi aynımı tam bilgim yok.

Super Moderator
Sitesinde Zealsun'un boyutlarını bulamadım ama Superlight'tan daha büyük olduğunu sanmam. Motoru da gördüm aynı zamanda çok da farklı bir boyda görünmedi bana. Crown ise daha iriymiş gibi durmasına rağmen diğerleri arasında şansı az olan bir model bence.

Zealsun Keeway'den biraz daha büyük. Ayrıca gerçeği resimdekinden farklı, önünde cam ve arkada sissy bar var.

Seko' Alıntı:
Zealsun Keeway'den biraz daha büyük. Ayrıca gerçeği resimdekinden farklı, önünde cam ve arkada sissy bar var.

bak bunu bilmiyordum ozaman tek eksiği arka çantaları bunları sonradan takabiliyormuyuz.? eğer takılıyorsa havası bir başka olur

Bende de max 2500 ytl var bunlardan birini alıcam ama karar veremedim.Bu fiyata başka modeller varmı?

zealsun sl150 den kesinlikle daha büyük aksesuarı daha çok ve kullanıcılarının arıza verdi şu oldu bu oldu demediği nadir ürünlerden biri sonuçta arkası sağlam zongshen çinin en büyükleri arasında ayrıca üzerinde balansör sistemi var yani titreşimsiz bir makina çinlilerdeki en büyük sorun titreşim bence parça kırılmasının civata dökülmesinin baş etkeni bence şu başlığı incele

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=12180

bu arada resimde gördüğün gibi yağ soğutma sistemi mevcut yani uzun yol ve motor ömrü konusunda verimi daha yüksek bir makina adı üzerinde prens (prince) tabiki tercih gene senin bence 2 teker olan herşey güzel :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar