Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne işin var o zaman 650 liklerde,125'lik bir tane commuter al önce
motorhocasi cruiser diyor.. 650 cc ile rahat baslar ne 125 i ya ..motordan sogutcanız adamı :queen:
Zaten chopper 'ın görüntüsü beni motor manyağı yapan en önemli etkendi. 7-8 aydan beri hergün intruder-dragstar-vulcan sayıklıyorum. şimdi 125 lik komik olur biraz.
arkadaşım bu konuda benim sana tavsiyem üzerine oturmadan karar vermemen,çünkü cruiser dediğin makineler ağırdır.ancak denge noktası yere yakın olduğu için çok büyük problem çıkarmazlar.benim bisikletten sonraki ilk iki tekerim 99 shadow750ydi.ilk kullanmaya başladığım dönemde iki kere düştüm (aslında yatırdım demem lazım).ikisindede park yerinden çıkarmaya çalışırken (hızım 10km bile yoktu) gereğinden fazla yatırınca tutamadım.sen de yolda bu aletleri ss gibi kullanmaya kalkmaz sağdan sağdan gidersen emin ol çok keyif alırsın.hatta o fiyata varsa eski kasa shadow'u tercih edebilirsin...şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşlar kawasaki en 500 buldum. 38.000 km. De. Aksesuarları tam. 7500 lt. Istiyor. Sizce piyasası uygunmu?
önce bir ayrımı belirginleştirelim, klaisk görünümlü mü istiyorsunuz yoska görece daha spor mu ?
yani ön çamurluklar ince, arka çamurluklar yukarda mı olsun yoksa ikisi de tekerin üzerini perde misali kapatsın mı?
bu önemli bir ayrımdır bence, biririn ucu night road'a kadar gider diğeri de softail springer'a kadar gider.
eğer klasik görünüm arıyorsanız o paraya gv 250 öneririm, yok ben biraz daha ince motor istiyorum diyorsanız da 250 cc'lik dragstar öneririm.