Hangi communter bana uyar abiler?

Öncelikle selamınaleyküm foruma yeni üye oldum 1-2 haftadır forumdaki sohbetleri okuyorum bende üye olıyım dedim, ben yaz başından beri babamın yanında çalışıyorum haftaya falanda bi motor alcam ama bütcem 2000 tl zar zor en fazla 2500 olur yani 300 daha koy şunu 500 daha koy şunu al demesseniz sevirim,Şimdi gelelim konuya ben motor alcam ama ne alıyım bi kara veremedim bizim burda bi abide 2011 model 3000kmde motoran comanche 125 var 1750 istiyo,sonra yine internetten gördüğüm bi ilanda mondial mc 150 var onunda tipi hoşuma gidiyo bana ne önerirsiniz çok hızlı gitmicem ama bisiklette almıyoruz sonuçta hız yapsın biraz sonra titreşim olmasın ne alabilirim yardımlarınız bekliyorum..

bence ikinci el degilde 0 mg 100 prince düşünülebilir titreşimsiz 10 hp gücünde atak bir motor 100 cc olmasına rahmen hemde vergisi yok ;) bnde aynı derten muzdaribim dostum 2000 tl büyçe ile motor arıyorum kaç haftadır araştırmalarım sonucu en mantıklısı bu gibi gözüküyor ;
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1365

Mondial 150 mr Vulture modeline bir bak derim. 0'ları 2.900 civarı. İkinci el temizini bulabilirsen kaçırma bence. Şekil olarak hoş bir motor. yanı sıra titreşim yok denecek gibi. Tabi sana uyar mı bilemem ama

Mondial 150 mr Vulture modeline bir bak derim. 0'ları 2.900 civarı. İkinci el temizini bulabilirsen kaçırma bence. Şekil olarak hoş bir motor. yanı sıra titreşim yok denecek gibi. Tabi sana uyar mı bilemem ama
arkadaş doğru söylemiş. ikinci elini almaktansa sıfırını alman daha mantıklı motorun ikinci el piyasası 0 ile yarışmakta. balansör olduğu için titreşim yok. mondial bu motorla kendini aşmış o bi gerçek. parça kalitesi olsun performans olsun çoğu japon abisinden üstün gelmekte. fakat arka fren kampana. aynı motor özelliklerine sahip mondial 150 mc-x roadracer modeli var. motor olarak aynılar + olarak mc-x arka fren disk

bence ikinci el degilde 0 mg 100 prince düşünülebilir titreşimsiz 10 hp gücünde atak bir motor 100 cc olmasına rahmen hemde vergisi yok ;) bnde aynı derten muzdaribim dostum 2000 tl büyçe ile motor arıyorum kaç haftadır araştırmalarım sonucu en mantıklısı bu gibi gözüküyor ;
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1365

öncelikle ilgilendiğin için teşekkür ederim iyi motora benziyorda ben biraz daha spor bişeyler bakıyorum yaşım 17 :) ama yinede sağol vulture'a gelince bende baktım o modele hoşuma gitmedi degil ama bulamadım 2700 falan genelde zaten ikinci elide fazla yok sitelerde , 150 mc gördüm 2,350tl 2011 model hoşuma gitti aslınhda 125 driflerde güzel ama onlarında pek ikinceli yok buralarda bursada oturuyorum ben , başka şehirlerden alsam anca ist. izmir balıkesir falan yani ne yapabilrim biraz daha yardım etseniz.Boyumda 1,73 öyle çok büyük bi motoru rahat kullanamam aslında 125 drift hem fazla büyük degil cc olarakda bana yeter görünümde iyi ama işte yok buralarda bi kaç tane gördüm onlarada sıfırına yakın paralar istiyolar..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:09 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sifir-ayarinda-125-mh-96245133/detay bu nasıl iyimidir ? kask koruma demiri falanda var ben zaten 90-100 liralık bi kask bakıyodum o dertten kurtulurum geriye sadece ruhsat işlemleri kalıyo oda nekadar ikincielde?

ehliyete işte haftaya falan alıyorum bitiyo yani ekipmanlarım yok kask,mont,eldiven alcam o yüzden bütçem biraz sıkışık yani durum bu en ama en fazla motor için 2,500 tl civarı param var kalanıda işte ekipmana

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------

herkes online bi yardım eden yokmu :)

istersen biraz daha para biriktir ybr rtr cbf arasından birisini seç derim

ya param olsa zaten alırım ama yok biriktirene kadarda zaten okullar açılıyo ben yazın babamın yanına gittim öylelikle biriktirdim o parayı yani 9-10 ay daha bekel diyosun ve tam yaz başı fiyatları daha yukarı çekiyolar en geç 2 haftaya aldım aldım almadım bidaha kalır o seneye oda beni üzer yokmu güzel bi öneriniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar