- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar.. bu zamana kadar motor çoktu para yoktu şimdi para hazırladım motora karar veremiyorum. 250cc almayı düşünüyorum. aslında istediğim motor hyosung gv250 fakat bi tane buldum adamla anlaşamadım şimdi göze çarpan fazla ilan da yok alamıyorum. alternatiflere yöneldim ama motorları tanımıyorum.
RKS CRUISER 250
BİSAN ROADSTAR 250
KEEWAY LAND CRUISER 250
KYMCO VENOX 250 (bu motorda da fazla ilan yok)
şuan baktıklarım bulduklarım bunlar. sürekli eşimle binicem yani artçı olucak. 250cc den başka düşünmüyorum. ve alacağım motor V motor olmalı titreşimli motor alıp zaten motora soğuk olan eşimi hepten soğutmak istemiyorum. bu arada v motor olmayanlarda titreşim olmayan motor varsa onu da değerlendirebilirim. bu motorların artıları eksileri nelerdir? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim. sadece motora max bütçe 7.5 civarı
RKS CRUISER 250
BİSAN ROADSTAR 250
KEEWAY LAND CRUISER 250
KYMCO VENOX 250 (bu motorda da fazla ilan yok)
şuan baktıklarım bulduklarım bunlar. sürekli eşimle binicem yani artçı olucak. 250cc den başka düşünmüyorum. ve alacağım motor V motor olmalı titreşimli motor alıp zaten motora soğuk olan eşimi hepten soğutmak istemiyorum. bu arada v motor olmayanlarda titreşim olmayan motor varsa onu da değerlendirebilirim. bu motorların artıları eksileri nelerdir? siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim. sadece motora max bütçe 7.5 civarı