Hangi Chopperi almalıyım

marcos,yanlış hatırlamıyorsam sende bir ara keeway ss düşünüyordun. Ama vt 750c ile işe son noktayı koymuşsun. Hayırlı olsun. V motorun performansını ve titreşimsiz olduğunu anlatmaktan çok merak edenin mutlaka sürmesi lazım. :)

dostum manisa civrındA YAŞIYOSAN BİLDİĞİM Bİ KAÇ MAKİNA VAR BÜTÇENE UYGUN KEEWAY 150 BUNLARDAN BİRİ
BANA İLETİŞİM BİLGİLERİNİ YOLLA YARDIMCI OLURUM

choppers

suzuki VZ 800 INTRUDER M800 en iyisi bu diğerleri boş bu daha işçilikli daha sağlam:cat:

suzuki VZ 800 INTRUDER M800 en iyisi bu paraya kıy biraz ama zevki başka

Son düzenleme:
Moderatör
doğru söylüyorsun bir topic açtın başına gelenlere bak:)arkadaşım ben gv250 fanatiğiyim fakat bütcenide belirtmişsin..sana gelen mesajlar içinde senin için en mantıklısı ttopchu arkadaşımın yazdığıdır...tecrübesinede güvenirsen senin için biçilmiş kaftan olur..şimdiden hayırlı olsun.hoşca kal

Dogru soze ne hacet.. Tamamen aklimdan cikmis bu motor.. Masai Grand Eagle 250 hos ve guzel bir motor.. bir kac arkadasim 2 yildir kullaniyorlar. Tavsiyenin tavsiyesi olsun bu da :)

sana tavsiyem verdiğin rakamı biraz geçer ama bence bakmanda yarar var.bisanın v silindirli 250 cc lik ve monero motorun yine V ve 250 cc lik makinesi bence baktıklarırnın içinde en iyiysi:)

sana tavsiyem verdiğin rakamı biraz geçer ama bence bakmanda yarar var.bisanın v silindirli 250 cc lik ve monero motorun yine V ve 250 cc lik makinesi bence baktıklarırnın içinde en iyiysi:)
arkadaş çok haklı.en iyisi biraz daha kastır benim bisan roadstar dan edin.
v silindir kartal gidon v.s..tadına doyamazsın.üstelik sağlamda.
288sr0.jpg

285ky1.jpg

yada cupkayı doldurusan bunu çek altına,coşarsın.
272hj8.jpg

honda shadow vtx 750

"masai grand eagle 250"
2007 bitmeden bende alıcam bi tane kısmetse

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar