- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba.Hemen konuya girmek istiyorum fazla vaktinizi almadan.Ben son sınıf anadolu teknik meslek lisesi ögrencisiyim hayırlısıyla mezun oluyorum.Elektrik elektronik bölümünde okuyorum ve gerçekten hayatımda en sevmedigim işler masabaşı yada beklemeli böyle esnaflık yada ne biliyim bankacılık gibi işlerdi bu yüzden elektrik elektronik seçtim belki başka bir alanı da seçebilirdim ama bu denk geldi bu bölümü seviyorum ama nedense lise de hiç calismadim yani yapabiliyordum bir şeyi yapmak istedigimde fakat yapmak istemedim sanırım okulu sevmiyordum ama kendimce bir karar aldım ve üniversitede ne kapabilirsem kapmaya calisicam meslek olarak ve lisede calismama rağmen 2 yıllık sınavsız geçiş hakkım var.ygs barajını geçmeme rağmen lysye girmedim.neyse 2 yıllık gidip 4 yıllıga tamamlamak istiyorum tabi bunlar ileri ki hedeflerim
2 yıllık da çok bölüm var ama ben ne seçecegim hakkında tam olarak bir fikir sahibi değilim hocalarımız uçak teknisyenliğine gidin güzel meslek ama iş bulmak diğerlerine göre daha zor diyor.:jocolor: aslında uçak teknisyenliğine gidebilirim farklı bir meslek zor bile olsa güzel geliyor insana
ne yapsam diye üniversite kayıtları yaklaştıkca daha fazla düşünüyorum
r: eğer forumda varsa elektrik elektronik okuyan iş sahibi olan çalışan bilgilendirirse çok sevinirim.:thumleft: