nereden benzin alacağına dikkat eden arkadaşlar acep nereden yiyecek içecek aldığınıza dikkat ediyormusunuz ?
bu aynı zincir dişli temizliğine dikkat edip ağzı tuvalet taşı gibi olan arkadaşlar gibi kendi dişine o kadar bakmıyorlar
Hacım ayda bir kez tuz ruhu ile gargara yapiyorum ayin 14 ü gibi parliyor![]()
arada bi duble de iç üst solunum yolunu da temizle
burundan çekmeyi de ihmal etme
Şaka bir tarafa bir şey soracağim,
Sen endurocu adamsin.
2001 xt600 E alinir mi?motor 5 yildir yatiyormuş.
mekanik aksam ne durumda + soğutma sıvısı radyatör fan hortumları vs değişmesi gerekir eğer motorda yağ yakma duman atma vs yoksa km ne ? bunlar da önemli 5 yıl yatması çok iyi değil ha bu 5 yıl içinde bakımları yapılıp arada gezildiyse sıkıntı olmaz
BENİM MODEL TAKINTIM YOK SADECE bakımlı olması düzgün olması + kazasız sa alınır bizim bi arkadaş 95 model transalp aldı 2 yıldır kullanıyor
Makina hava sogutmali,km teli 10 yildir calismiyormus,şu an km si 88.000binde.
2010 dan bu yana tuv e de girmemis.
Motor full yatmis aga,almaktan vazgectim 20bine birakmisti.
Bence alsaydın sizin orda ustanın ev kredisi araba kredisi falan vardır yardımcı olmuş olurdun ben buna motor sevgisi hareketi diyorum..
Abi,Ustaya gerek yok ben kendim toplarim.
Hesap ettim benim yiyecegm nane degil vazgectim.
aynen senin yiyeceğin nane değil
km çok değil ama 10 çalışmamış feleğin çemberinden geçirip bırakmışlar![]()
tek silindir scooter değil toplaması biraz zor ve külfetli olur ve eli anahtar tutmak yetmeyebilir
Ben kafayı taktım ikinci motor ilerde bir burgman k7 400 yada beverly 500 alıcam
Avrupali takintin yoksa,honda silverwing de guzel makina.
Sıfırı olsa hayallerimi süslerdi. ama nedense honda üretmekten vazgeçmiş.
Abi orta kondisyonda olani alsan bile sen yürütursun abs de var makinada,yedek parça sorunu yaşamazsin muhtemelen,muadil parca bulunuyor.
Şimdi hemen alamam zaten. en az 3-5 yıl motoru değiştiremem gibi görünüyor. Bari hayal kurayım, hayal kurmak bedava nasıl olsa sıfır motor hayali kurayım.![]()
Tmax aklımda hep. Tmax olsa avrupayı gezsem. hanıma desem "gezdireyim sana bütün avrupayı" diye, Tekirdağ, malkara, keşan Edirne gezsek bütün avrupayı.![]()
Shell / Opet / Petrol Ofisi / Total / Türkiye Petrolleri / Kadoil / Lukoil / Aytemiz / BP / M-Oil / S-Oil den alıyorum..
Bunlardan biri yoksa Sunpet 'ten alıyorum.