Hangi 125cc maxiscooter

Selamın Aleyküm
Aklımda arora safari pro ile kuba chia 125 var.Bu ikisi hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse iyi olur bunun dışında 125 cc maxiscooter 80-85 bin civarında önerebileceğiniz var mıdır?

Motosikleti
ARORA MAX PRO
Selamın Aleyküm
Aklımda arora safari pro ile kuba chia 125 var.Bu ikisi hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse iyi olur bunun dışında 125 cc maxiscooter 80-85 bin civarında önerebileceğiniz var mıdır?
Daha yeni Arora max pro aldım 120000 e. Ve bakarken max t easy ve max t vardı,onlarda 80000 ve 100000 di.

Selamın Aleyküm
Newlight Pro elektirik kronikleri var ama diğer çinlilere göre en iyi piyasa onda

Selamın Aleyküm
kesinlikle freccia. 125liği 150lik blokla geliyor ve şuan çok ucuz.

Newlight Pro elektirik kronikleri var ama diğer çinlilere göre en iyi piyasa onda
Newlight pro da düşündüm dediğiniz gibi kronikleri var ama kronikleri hakkında çok kötü yorumlar var motor sürülemeyecek hale geliyor diyenler var onlardan dolayı almaya çekiniyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle freccia. 125liği 150lik blokla geliyor ve şuan çok ucuz.
Kesinlikle bakacağım bir model teşekkür ederim

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
bizim damatta kuba newlight pro var 125 lik maxi sınıfında değil bence benım forzanın yanında 50 cc gibi duruyor ama cokta ufak degıl damat 1.80 105 kg üzerinde sırıtmıyor lastikleri çok kötü ve ne hikmetse hep sola devriliyor anlamadım ayakmı kısa ağırlıkmı o yönde bilmiyorum arıza olarak bir iki elektrik arızası yaptı ama basit çözüldü rodaj bitene kadar resmen kaplumbağ sonrasında çok daha iyi fena motor değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar