Hande Diker'nin Cenazesi Hakkında...

Ölüm Allah'ın emri, bir de ayrılık olmasa ... (Orhan Veli)
Hepimizin ve bütün sevenlerinin başı sağolsun, huzur içinde yatsınlar ...

Arkadaşlar Ölen Hande arkadaşımızın cenazesine katılacaktık, fakat ailesi özellikle kız kardeşi ve annesi; Cenaze'ye motorcuların gelmesini istemediğini öğrendik..

Anlayışlı olmak durumunda kaldık, neticede kızı ölmüştü ve motosiklet yüzünden...
Bu yüzden cenaze'de motorcu görmek istemediğini belirttiği için cenazeye gidemedik.

Bilginize...

Çok açık yazmaya çalışmıştım ancak bi yanlış anlaşılma olmuş sanıyorum, motorcuların gelmemesi gibi bir istek olmadı asla , tek rica motorla gelinmemesi idi. Vasıta olarak motor kullanılmaması hassas olunması rica olunan nokta idi. Çok üzüldüm bu yanlış anlaşılma sonucu gelmek isteyenlerin gelememesine gerçekten çok üzüldüm.

Son düzenleme:
Çok açık yazmaya çalışmıştım ancak bi yanlış anlaşılma olmuş sanıyorum, motorcuların gelmemesi gibi bir istek olmadı asla , tek rica motorla gelinmemesi idi. Vasıta olarak motor kullanılmaması hassas olunması rica olunan nokta idi. Çok üzüldüm bu yanlış anlaşılma sonucu gelmek isteyenlerin gelememesine gerçekten çok üzüldüm.

Özgün kardeşim tekrar başın sağolsun sen bütün gün oradaydın yanıbaşlarında sendende ALLAH razı olsun KArdeşim Yapabileceğimiz bir şey olursa ulaşırsın bize buradan

Hay allahım ya. Hande arkadaşımız kurtulmuştu diye sevinirken bu haberi görmek çok kötü oldu! mekanları cennet olsun ikisininde

Teşekkür ederiz yanımızda olan herşekilde destek veren herkese teşekkür ederiz.

Süper Moderatör (BBRR)

Ben Hande"yi hiç görmedim .. Hiç tanımadım ... ama hem kurtulsun diye dua ettim ..hemde vefatına kahroldum ... aynı bu satırları okuyan tüm motorseverler gibi.. Ben Marmariste yaşıyorum .. cenazeye bu yüzden katılamadım .. Tutunki aile motorcularıda istemedi .. ki durum böle değil siz açıklamışsınız.. yinede aile haklı olurdu.. Sizlere Allahtan sabır diliyorum .. Bizler dahi bu gibi elim olaylardan sonra motora binmeye devam edelimi diye ciddi ciddi düşünüyoruz bu yüzden Ailelere her konuda hak veriyoruz .. kardeşlerimizin Mekanları cennet olsun ..

rahmetli onurun davasını kaybettiğimizi duymuştum? dava ile ilgili son durum nedir plur?

Onura çarpan sürücü tutklu yargılanmaya devam edecek ve davanın ikinci celsesi nisan ayında yapılacak. Dava bizi lehimize geçti.

Bu arada cenazeye katılamadım. Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun... Geride kalanlara sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar