Hande Diker'nin Cenazesi Hakkında...

Allah rahmet eylesin. Bende özgünle konuştum motorsuz gelmeye dikkat edelim arkadaşlar. Yarın Onurun mahkemesi var, yetişebilirsem bende cenazeye gitmek istiyorum...

rahmetli onurun davasını kaybettiğimizi duymuştum? dava ile ilgili son durum nedir plur?

Hande'mizin savaşma sürecinde yardımcı olan ve yanımızda olan kan ve manevi destek olan herkese çok teşekkür ederiz. Malesef Kemal'den sonra bugün 12.00 civarında Hande'yi de kaybettik. Cenazesi yarın Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesindeki Belediye Sitesi Camiinde verilecek sela dan sonra öğle namazıyla cenazesi kalkacak, buna müteakiben Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığına defnedilecek. Katılmak isteyenlere duyurulur.
Herhangi bir şey sorma bilgi almak için;
0539 738 22 31
0542 459 94 46
Yanımızda olan herkese teşekkürler.

Arkadaşlar; Hande'nin ailesi motora karşı çok hassas durumdalar, cenazeye lütfen motorla gelmemeye dikkat edelim, gerçekten kötü etkileniyorlar motor gördükleri zaman; hassasiyetiniz için teşekkürler..

Handeyi de mi kaybettik :(:salut: allah günahlarını affetsin. Allahım 2 gönülün ayrı kalmasına razı olmadı onu da Kemal abinin yanına aldı işte. öbür tarafta kavuşmuşlardır inşallah birbirlerine.

Allah rahmet eylesin toprakları bol olsun..fotoğrafları gördüğümde o anda motorumu satmak istemiştim şimdi iice bi içim kötü..

cok üzücü bi olay. Sevdikleri bi şey ile öldüler, sevdiği insan ile beraber öldüler, Allah onları öbür dünyada da ayırmasın.

Allah rahmet eylesin.. Ailelerine dayanma gücü versin..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Hande Diker'nin Cenazesi bugün Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Sitesindeki Belediye Sitesi Camiinde verilecek sela dan sonra öğle namazıyla cenazesi kalkacak, buna müteakiben Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığına defnedilecek.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Ben de 4 gündür gelişen olaylar karşısında hemen hemen bütün duyguları bir arada yaşadım. Tabi en çok ta harab oldum, üzüldüm.

Hande ve Kemal'e Allah'tan rahmet diliyorum. Yakınlarına Allah sabır versin.

Motorumun bakımı yapılmadığı için binmeyi güvenlik açısından uygun görmüyorum. Bir eylem yapılacaksa artçı olarak seve seve katılmak isterim.
Site yöneticilerinden diğer gruplar ile koordine olarak bir eylem planı yapmalarını canı gönülden istiyorum.

Saygılarımla.

Arkadaşlar Ölen Hande arkadaşımızın cenazesine katılacaktık, fakat ailesi özellikle kız kardeşi ve annesi; Cenaze'ye motorcuların gelmesini istemediğini öğrendik..

Anlayışlı olmak durumunda kaldık, neticede kızı ölmüştü ve motosiklet yüzünden...
Bu yüzden cenaze'de motorcu görmek istemediğini belirttiği için cenazeye gidemedik.

Bilginize...

dün bilgisyarımı hiç açmadım...

ondan önceki gün,sabah erkenden hande'ye gitmiştim...burçak bey ve demir han bey'le tanışıp konuşma fırsatı bulmuştum...

o gün orda konuştuklarımızın bir kısmını sizlerle paylaşmak istedim,ama o gün yazamadım-yazmadım... elim klavye'ye gitmedi...

ve az önce iş yerime gelip,pc'mi açtım... hande'den haber varmı diye araştırıyordum ki.... kötü haberi gördüm...

çok üzgünüm...

burçak bey'in ve demirhan beyin yüzlerindeki o yorgunluğu hiç unutamıyorum...

hande arkadaşımızın ailesine ve tüm sevenlerine sonsuz baş sağlığı diliyorum; Allah rahmet eylesin...

Arkadaşlar hepimizin tekrar başı sağolsun Handeyi bugün son yolculuğuna uğurladık. uğurlarken alper-tim ve bende dualarımızla uğurlamaya katıldık.Kalabalık bir uğurlama oldu seveni çokmuş kardeşimizin .Ailesi çok kötü olmuşlar ayakta zor duruyorlardı ...Ey Yüce RABBİM Hande ve Kemal kardeşimize Cennetinde güzel bir yer ver sevenlerinin dualarını kabul et. Hoşçaklın kardeşlerim ötelerde bir yerde buluşmak üzeri inanın sizleri unutmayacağız..:pale: (Amin )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar