Hamster aldım :))

aynısından 3 sene evvel bende vardı ege tv deki petshop programından çekilişle kazanmıştım gittim aldım arabada kafesde duruyordu yemek için mcdonald a girdim arabaya bi geldim hamster yok kafesi kemirmiş kaçmış ama buldum tabi neyse eve getirdim oda da cam akvaryuma koydum aradan 1 gün geçti çok kötü koku yaptı evdekilerle kovdu hamster i ben de kuş dükkanımıza götürdüm aradan 1 gün sonra yine kaçtı dükkan da 1 hafta boyunca aradım zar zor buldum en sonun da eşleştirdim ama boyu bir fare kadar oldu bu arada sevimliliği gitti neyse 2 tane yavrusu oldu aradan 1 gün geçti yavrularıo olduktan sonra bide ne göreyim yavrunun bş tanesinin kafasını yemiş bi tanesinin de yarısını yemiş meğersem yavruları ayırmak lazımmış neyse babasını ayrı yere koydum aradan 1 hafta sonra babaları öldü ben de hain anmeyi hediye ettim bi hayvansevere o gün bu gündür nefret ediyorummmm:salut:

Ahaa eşşek kadar sıçan vur kafasına terlikle :) :)

neresi eşşek kadar yaaaa :salut:
sıpa kadar bile değil :p

:cherry::cherry::cherry:

aynısından 3 sene evvel bende vardı ege tv deki petshop programından çekilişle kazanmıştım gittim aldım arabada kafesde duruyordu yemek için mcdonald a girdim arabaya bi geldim hamster yok kafesi kemirmiş kaçmış ama buldum tabi neyse eve getirdim oda da cam akvaryuma koydum aradan 1 gün geçti çok kötü koku yaptı evdekilerle kovdu hamster i ben de kuş dükkanımıza götürdüm aradan 1 gün sonra yine kaçtı dükkan da 1 hafta boyunca aradım zar zor buldum en sonun da eşleştirdim ama boyu bir fare kadar oldu bu arada sevimliliği gitti neyse 2 tane yavrusu oldu aradan 1 gün geçti yavrularıo olduktan sonra bide ne göreyim yavrunun bş tanesinin kafasını yemiş bi tanesinin de yarısını yemiş meğersem yavruları ayırmak lazımmış neyse babasını ayrı yere koydum aradan 1 hafta sonra babaları öldü ben de hain anmeyi hediye ettim bi hayvansevere o gün bu gündür nefret ediyorummmm:salut:

anlattıklarından tüylerim diken diken oldu :pale:
anlattıklarını dikkate alacağım teşekkür ederim :wiinkk:

Son düzenleme:
aklında bulunsun uyurken sakın rahatsız etme yemek falan sakın verme elini alma vahşileşiyor elini ısırabilir hatta bi kere dene istersen dışardan hareket falan yap ve hareketlerini izle uyurken ama fazla yapma bide sakın plastik bi şeye koyma sadece cam balık akvaryumuna koy ve alt zeminenede talaş koyarsan koku yapmaz aklında bulunsun:rendeer:

ilginiz için teşekkür ederim. yazdıklarınızı büyük bir ilgi ile okudum :) aklımda olacaklar :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir arkadaşım da bana bir bukelamun hediye etmişti.

buki adını verdim. :)

bukelamun bana göre dünyadaki en mülayim hayvanlardan biri. öyle tatlı bir hayvan ki.. neyse yazlığa götürdüm dedim birazcık takılsın şöyle güllerin üzerinde.
bir daha bulamadım çok üzüldüm :( :salut:
beslemesi çok zor, çok duygusal ve hassas bir hayvan bukelamun.
eğer bakabileceğinize inanıyorsnız herkese tavsiye ederim.. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Çok güzel birşey yapmışsın, mutluluklar dilerim, çok şirin, tatlı bişey:) Bikaç dikkat etmen şey olabilir ama onunla yaşarken.Arasıra gezinmesi iyi olur evin içinde ama eşyaları kemirebilir.Onun için Plastik küreleri var onların içinde gezebilecekleri, ondan almanı tavsiye ederim.Bu arada metabolizmaları çok hızlıdır hamsterların.Üzmek istemem ama ömürleri 24-36 ay kadardır.Ama üzülme hızlı yaşayıp genç ölüyolar:)

dönme dolabı var bakalım. koltuğun üzerinde ve balkonda gezmesine fırsat veriyorum. insan çok alışıyor ama :)
ilginiz için teşekkür ederim :bounce:

buki hı süper :queen:

muahah ben bunu alsam annem camdan atar herhalde evde fare var diye :) gerci 1. katta oturuyorum birsey olmaz ama dusuncesi bile kotu :)

arkadaşlar Miniş ' in videosunu yükledim. bakalım olmuş mu :silent:

watch

devamı var merak etmeyin :cherry:

Ben de sinek besliyorum.

Deminden beri uçuyor, eğleniyor.

Hayvanları sevmek lazım..

Şeytan diyor al terliği, vur kafasına bi tane...

Ama işte hayvan sevgisi, yapamıyorum..:)

Ama dönme dolap almayı düşünmüyorum..:p

Şaka bir yana...

Kötü yapmışsın...

Ömürleri çok kısa ve insana çabuk alışıyorlar.
Tabii tersi de mümkün.
Göreceli bir şey.

İnsanlar Hamstere çabuk alışıyor da olabilirler.

Her iki şekilde de birisinin erken gitmesi üzücü oluyor....

bizim Era, çok sever hamsterleri.
tanıştırsak mı? :cherry:

4mwl4zm.jpg

Era uzaktan daha şirin gözüküyor. biz buradan sevelim kendisini :cherry:

Ben de sinek besliyorum.

Deminden beri uçuyor, eğleniyor.

Hayvanları sevmek lazım..

Şeytan diyor al terliği, vur kafasına bi tane...

Ama işte hayvan sevgisi, yapamıyorum..:)

Ama dönme dolap almayı düşünmüyorum..:p

Şaka bir yana...

Kötü yapmışsın...

Ömürleri çok kısa ve insana çabuk alışıyorlar.
Tabii tersi de mümkün.
Göreceli bir şey.

İnsanlar Hamstere çabuk alışıyor da olabilirler.

Her iki şekilde de birisinin erken gitmesi üzücü oluyor....

sinekler dönme dolaba binmez ki :p
evet insan alışıyor ama ölüm hepimiz için :wiinkk:

buyrun efendim bir adet daha video :mrgreen:

watch

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar