Halojen Far Ampülü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a arkadaşlar halojen far ampülü zenon var gibi yanıyormuş başka birşeye gerek yokmuş tak kullan fiyatıda 5-10 tl arası nasıl sizce bu ampül

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------

Güncel....

Halojen ampuller, bildiğiniz sarı ışık veren ampullerdir. Merceksiz Xenon aydınlatmada büyük birfark yaratmamakla birlikte Xenon ampulde de en iyi aydınlatma için 4200 k civarı bir değer gereklidir.
Kaliteli bir halojen ampul Osram, Philips gibi iyi bir aydınlatmada yeterli olur

Aracımda tüm farları halojenle değiştirdim, beyaz ışık veriyor ve karşıyı rahatsız etmiyor.

merceksizse nasıl rahatsız etmiyor yolu göremiyoruz merceksizler yüzünden fakat yeni kasa bir bmw nin uzaktan neredeyse plakasını okuyacağım yani o derece göz almıyor.

Kardeşim bende Yamaha MT-07 var.Sanırım senin aradığın şey photon ampul.5000K Xenon etkili beyaz ışık. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/photon-xenon-ampul-12v-h4-60-55w-5000k-ph5504-dv-186649711 .Ama satın almadan önce orjinal ampul değerlerine bak sonra satın al.Benim MT-07'nin ampulu 60/55 di bu ürünü aldım.İçinden 2 adet çıkıyor. Gayet de güzel bir aydınlatma veriyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
uzun yolda ampül kesmez dimi

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:23 ----------

uzun yolda ampül kesiyormu ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Güncel....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Halojen ampuller, bildiğiniz sarı ışık veren ampullerdir. Merceksiz Xenon aydınlatmada büyük birfark yaratmamakla birlikte Xenon ampulde de en iyi aydınlatma için 4200 k civarı bir değer gereklidir.
Kaliteli bir halojen ampul Osram, Philips gibi iyi bir aydınlatmada yeterli olur

Sarı Işık verenide var,beyaz ışık verenide var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar