Halo Dayı hayatını kaybetti

Oyuncu Sönmez Atasoy, gece 00.15'te hayatını kaybetti. Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuğrul Sezer, Atasoy'un beyin fonksiyonlarının yanıt vermemesi nedeniyle bir süredir Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında bulunduğunu belirterek, ''Sönmez Atasoy, saat 00.15'de kalbinin durması sonucu hayatını kaybetti. Tüm ekiplerimiz gereken müdahaleyi yaptılar'' dedi.

697171_detay.jpg

allah rahmet eylesin.vadinin eski çınarları hep vefar etti.

akrep bekir,hüsrev ağa,laz ziya,seyfo dayı ve şimdi de halo.

Allah rahmet eğlesin çok severdim valla. Kurtlar vadisinde öldüğünde bile üzülmüştüm :pale:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Allah rahmet eylesin.
Yillarini tiyatroya vermis koskoca hocayi da Halo dayi diye andigimizi bilse herhalde kahrindan bir kere daha ölürdü.:pale:

Mersin İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin...

kılkurdu vadisi midir nedir hiç izlemedim ama demek ki o dizi de olmasa yılların trt sanatçısından behsedilmeyecekmiş....

neyse, çok sevmesem de bu dizi sektörü sayesinde az çok ekmek yiyen olmuş sanırım.
istihdam iyidir ama sanatçıların öldükten sonraki değer artış töresi iyi değildir....

Allah rahmet eylesin.haberi duyan herkesi üzdü :( gerçekten hatrı sayılır bir süre tiyatro ve tv rollerinde tanıdık kendisini.rolünün hakkınıda vermiştir hep. Mekanı cennet olsun...

Allah (C.C.) rahmet eylesin.

Hatırlayanlar var mıdır bilemiyorum ama, biz çocukken (80' li- 90' lı yıllar) TRT ekranlarında ramazan ayında iftar vakti yapılan duayı seslendiren sanatçımızdı Sönmez Atasoy.

Allah ailesine sabır versin, amin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar