Halkalı-Beşiktaş arası yol için tavsiyenizi istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben 25 yaşındayım. Evim Halkalı toplu konutlarda, işim ise Beşitaş çarşıda. Haftada 2 gün de bahçelievler marmara üni.ye gidiyorum.

Özellikle sabah ve akşam yoğun trafikten bunalmış bulunmaktayım. Sabah beşiktaşa gitmem otobüsle 1,5 saat sürmekte. Akşam dönüşü daha da uzun sürdüğü oluyo. Birde yaz yaklaşıyor, akşamları silivri yönüne giden yazlıkçıları düşünün...

Neyse efendim ben 6-7 aydır motor almayı düşünüyorum. Önce ehliyetini alayım dedim, haftaya emniyetten alacağım ehiyetimi.

Almak istediğim motor Kymco Agility 125. 1000-2000 km arası temiz bi ikinci el almak istiyorum.

Kullanacağım güzergah özetle Halkalıdaki Eski Star Tvnin ordan e-5 tem bağlantı yoluna çıkmak ve mahmutbey gişelerinin ordan teme çıkmak ve temden vatan caddesine oradan beşiktaş. Yaklaşık 25-27 km arası. yolun temde geçen kısmının yarısı dur-kalk trafiğidir.

Bu arada boyum 1.75 kilom 85-90 arası (2 aydır tartılmıyorum :)

1- Bu mesafedeki yol için kymco 125 uygun mudur?
2- Yeni başlayanlar için kymco 125 uygun mudur?
3- Başka tavsiyeniz var mı?

Şimiden teşekkürler...

İstanbul'da olmadığım için bilemem. Kymco agaliti 125 kullanıcıları motorlarından memnunlar. Yani başlayanlar içinde gayet uygun. Ayrıca yazılanlara göre gayet sağlam ve hızıda tatminkarmış.
Aramıza hoşgeldin. KYMCO'cuların sohbet mekanı adında bir konu var. Moto Sohbet bölümünden bulup, bilgi edine bilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar