Halk diliyle milli olmak

Evet arkadaşlar bu başlık altında herkes motora ilk binişinde neler hissettiğini ve sürdüğü motoru yazsın bakalım neler çıkacak forumdan cidden merak ediyorum..

Benim ilk sürdüğüm daha doğrusu süremediğim motor mobiletti bilirsiniz ki marş falan yok cikleye bas pedal cevır yada motoru ittirerek çalıştırılıyordu. Tabi o zamanlar bı merak o zamanlar çalıştırmak bıle marifet :) neyse bunu direksiyonu tuttum ıttırerek kosmaya basladım kazara calıstı bu elım gaza azıcık basılı kalmıs bu gıdıyor bende dıreksıyonu tutup yanında kosuyordum baya bi o kaçtı ben kovaladım ama sonra bınebıldıgım cok sukur :cherry:

Ehliyet kursuna yazilip sinavdan 1 hafta once motora hayatimda ilk kez bindim...o hafta icinde sadece 2 gun sıra geldi bana. 1.gün yani ilk binisim cok iyi hatirliyorum biraz erken gittim 20 dk kimse gelmeden surme sansim oldu ..etrafi kapali bir okul bahcesinde mondial 100 beyaz (apaçi denilen motorlardandi :) ) motora calistirmadan uzerine oturmak bile bi heycandı.20 dk lik surusle baya bi yol kat ettim ama motovloglari izlemek (6-7 ay motor nasil surulur,motor debriyaji vitesi bunlari motor model arastirmasi yaptim,yatmak istemiyorum izledikce hosuma gidiyo videolar motor surmek motora sahip olmak kendisine cekiyodu beni ve artı olarak araba surmeyi bilmek mantiken cok yardimci oldu)..yani uzun lafin kisasi o motor bile hala aklimda bu kdr guzel duygu olamaz..eve gittigimde cok iyi hatirliyorum o motorun sesi,gaz kolunu cevirdikce tokluk depoyu dizlerle sarmak gun boyu aklimdan cikmadi ..bnde bole milli oldumm :))

16 yaşımda Yamaha BWS 100 kiraladım Antalyada. Tam bi canavardı, kalkışta roketliyodu

Yaklaştım yanina,bacaklarimin arasına aldim yavaşça sokup bastirdim anahtari içine,harekete geçmek için biraz uğraştim sonra giderek hizlandim,hizlandikca daha çok zevk aliyordum.Ben yüklendikce bağırması hoşuma gittiğinden daha çok yükleniyordum sonra tekledi ve stop etti.(benzin bitmiş)

kuzenim sıfır motor almıs motor surmeyı bilmiyo ben teoride biliyorum tabiki

galeriden cıkarttık rokko 150 yi cilş cil parlıyo kırmızı :cherry:

eve geliyoruz yolda araba sıkıstırdı panikle ön freni kökledim kökleyis o oldu yatırdık motoru sonra satana kadar o cizigiyle kulland :queen:

Motosikleti
BWS 100
Başlık hoş değil bence.

mobilete bindirmişti babam zorla, daha bisikleti zor sürüyorken 8-9 yaşında.
O gün bugündür, bu ateş sönmedi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 26 yaşımda milli oldum (motosiklet sürmek)oldum motosikletten sonra ilk kez bir kızın elini tuttum :D

İlk kullandığım motor xvs 650 dragstar idi. Arkadaşım verdi gazı verdi gazı. 1 2 stoptan sonra rahatlıkla kullanıyordum

Merhaba

Sürücü kursunda sözde direksiyon eğitimi verilecekti. Daha önce motora hiç binmemistimmm... birinin arkasına bile binmemisken..surmemisken ilk defa uygulama sınavından bir gün önce verilen sözde direksiyon eğitiminde motosiklete bindim... guzelldiii:)))

2010 senesiydi. Kendisi bir japon'du.
Mozaiklenmemiş ve temiz halini ilk görüşümdü bu. Şok olmuştum.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Üç çocuk, bir torundan sonra.:sunny:

yaş 30 a yakındı kaza yapıp toplanmış bir honda today ile bir iki tur attım, küçücük tekerlek + dağılmış bir scooter ile düz gitmek zordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar