Halis Demir'i kaybettik. Başımız sağ olsun

Gözünü aç da sana arkadan patladığımda sen gözaltında ben hastanede yatarken o durumda bile birbirimizle dalga geçip kahkaha attığımız durumu yad ederken al ulan sen de arkadan başkasına patladın diye seninle dalga geçecektim !
Bunu bile yaptırmadın inatçı herif…
Ruhun şad olsun güzel insan.

Ah be Halis abi... Sert görünüşünün arkasında kocaman yüreği olan insan... Yaktın içimizi...

Hala inanamıyorum!

Mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin.

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
ailesine sevenlerine sabırlar.

Sanki hepimizin yapacağı bir anlık dikkatsizlik ile hayatını kaybetmiş gibi görünüyor, çok üzücü, çarptığı arabanın şoföründe dedikleri yürek burkuyor, "araç önemli değil aklım onda" demiş, ben de bir anda bir aracı sağlayıp emniyet şeridindeki mercedes vito ya kask ile camdan girmiştim şansıma camı patlattığım halde ufak bir boyun ağrısı ve kırık bir çamurlukla olayı atlatmıştım, lütfen önünüzü göremiyorsanız ani ve hızlıca şerit değiştirmeyin. Tekrardan hepimizin başı sağolsun ailesine sabırlar.

https://www.haberler.com/cevizlibag-da-feci-kaza-motosikletli-agir-14161954-haberi/

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
Allah rahmet eylesin, bir zamanlar bu site sayesinde tanışmıştık, güzel günlerimiz oldu, aynı iş yerinde 2 yıl birlikte çalıştık sonra yollarımız ayrılmıştı. Gerçekten üzüldüm.

Son düzenleme:
Rabbim rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.
Ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum.

Allah rahmet eyleye. Menzili mübarek makamı ali ola. Okunan yasinleri hediye listesine bir sevdiğimizi daha ekledik.
Halis abi mert adamdı. Sözünü esirgemezdi.
Halis abi cömert adamdı.
Halis bir mümin olduğuna şahitlik ederiz.

araç emniyet şeridinde değil. Şerit ile yol arasına durmuş. ve herhangi bir üçgen ikaz koymamış. Halis abi emniyet şeridine girmemiş. aracın sol tarafında çarpmış ki çarptığı kısım yol tarafında zaten.

Rabbim rahmetiyle muamele eylesin, mekani cennet olsun.
Yıllar önce firmasının logosu olan yelek halen durur. Logosu da anısı da üzerinde duracak hep.
Biz sevenlerinin başı sağolsun...
Üzdün be Halis abi....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin ve kalanlara sabır versin...

VIA

Allah'tan kendisine rahmet,yakınlarına metanet dilerim.

Bu kaçıncı kayıp?
Kaç tane güzel insanı hem de genç yaşlarda kaybettik?
Kaç tane daha kaybedeceğiz?
Galiba bu işin sonu yok, yeterince motor üstünde kalırsan bir şekilde sonun geliyor.

Mekanın cennet olsun Halis
Bu kubbe altında bir hoş sada bırakıp, gidiyorsun...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
araç emniyet şeridinde değil. Şerit ile yol arasına durmuş. ve herhangi bir üçgen ikaz koymamış. Halis abi emniyet şeridine girmemiş. aracın sol tarafında çarpmış ki çarptığı kısım yol tarafında zaten.

Öncelikle Allah rahmet eylesin, yakınlarına ve sevenlerine sabır versin.

Bölgeyi biliyorsanız oradaki "emniyet şeridi" aslında gerçek anlamda bir emniyet şeridi değil; içerisine araba sığmıyor. En geniş olduğu yerde 100-120cm arasında bir şey olmalı, fotoğraf geniş açı objektif ile çekilmiş olduğu için olduğundan geniş görünüyor. Araba kaportayı bariyere değdirecek kadar yanaşsa bile yine de bir kısmı yolda kalacaktı. (Başka fotoğraflarda aracın ön sağ kısmının bariyere 30-40cm mesafesi olmasına rağmen yol çizgisi ortasından geçiyor...) Ayrıca kaza olduğunda araç henüz yeni durmuş da olabilir, yani üçgen koymaya fırsat kalmamış olabilir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar