Halis Demir'i kaybettik. Başımız sağ olsun

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Kederli Ailesinin ve sevenlerinin başı sağolsun.

2006-2007 Yıl gibiydi tanışmıştık Halis abiyle, o dönem ki dostlar şimdilerde ortalama 35-40 yaşlarında olduğumuzdan herkes abi derdi 15 sene geçmiş üstünden tanışalı...

Erhan (Cerrahi) izmitde gişelerde arkasından vurmuş bütün gecemiz hastane karakol arasında geçmişti ne güzel bir geceydi ufak tefek kırık çıkık hepsi geçti gitti...

Çok gezdi çok sevdi 12 ay motosiklete biner 100 binlerce km yapmıştı..

Mekanı cennet olsun Allah çoluğuna çocuğuna torununa uzun ömür versin..

Bu işe gönül vermiş motosikletin hayatının bir parçası olduğunu düşünen herkes kendine çok dikkat etsin bazen bir an geri dönüşü mümkünsüz kılıyor..

Niceleri gitti hepsinin mekanı cennet olsun yattıkları yerde rahat uyusunlar..

Hasan

F54

ALLAH RAHMET EYLESİN
sevilen bi insanmış tanıdıklar sosyal medya ecralarından hakkında çokça paylaşımda bulunmuş

Allah rahmet eylesin çok mütevazı bir insandı 2010 yılında tanışma fırsatı bulmuştum.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Rabbim geride kalanlara sabır versin.

araç emniyet şeridinde değil. Şerit ile yol arasına durmuş. ve herhangi bir üçgen ikaz koymamış. Halis abi emniyet şeridine girmemiş. aracın sol tarafında çarpmış ki çarptığı kısım yol tarafında zaten.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Çok üzüldüm.

Yapmayın etmeyin kardeşim karşıdaki aracı suçlamak Halis Abiyi geri getirmeyecek ama yapılan hatalardan ders çıkarırsak belki birimizin daha aramızdan ayrılmasını önlemiş olacağız.

Ah Halis abi sende mi? Eskilerden kim kaldı ki :(
İyi kötü güzel günlerimiz, oturup birlikte yemiş içmişligimiz var hakkını helal et benden yana helal olsun ::uzgunum: Rabbim geride kalan eşine ve çocuklarına sabırlar versin.

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzun bi süre sonra ilk girişimde üzücü bi haberle karşılaştım.
Allah rahmet eylesin..

Çok üzüldüm. Nur içinde yatsın. Sinbo'nun genel müdürüydü bir aralar. Forumda Metehan ile sürekli atışırlardı. Yazık oldu.

Mersin İl Temsilcisi
2006-2007 Yıl gibiydi tanışmıştık Halis abiyle, o dönem ki dostlar şimdilerde ortalama 35-40 yaşlarında olduğumuzdan herkes abi derdi 15 sene geçmiş üstünden tanışalı...

Erhan (Cerrahi) izmitde gişelerde arkasından vurmuş bütün gecemiz hastane karakol arasında geçmişti ne güzel bir geceydi ufak tefek kırık çıkık hepsi geçti gitti...

Çok gezdi çok sevdi 12 ay motosiklete biner 100 binlerce km yapmıştı..

Mekanı cennet olsun Allah çoluğuna çocuğuna torununa uzun ömür versin..

Bu işe gönül vermiş motosikletin hayatının bir parçası olduğunu düşünen herkes kendine çok dikkat etsin bazen bir an geri dönüşü mümkünsüz kılıyor..

Niceleri gitti hepsinin mekanı cennet olsun yattıkları yerde rahat uyusunlar..

Hasan

Cerrahi ( erhan ) istanbul'da tanıştığımız zaman, gülerek anlatmıştı bu anıyı.
Düzeyli ve cc ayrımı yapmayan biriydi. Allah rahmet eylesin.
Şunu fark ettim ki; aarg, cerrahi, ledo gibi eski ama artık foruma yazmayan dostları bir araya getirmiş yine Halis Abi..
AYE Murat başta olmak üzere hepsine selam söyle Halis Abi.. :(

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
Allah gani gani rahmet eylesin, bir çorbasını içmişliğimiz var halis abinin. ben bunu da şimdi görüyorum, ne kadar zaman geçmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar