Haliç köprüsünde yaşanan kaza.!

Allah şifa versin. İnşallah kalıcı bir pröblem yaşamaz ve en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

bende ordan geçerken kaza mahlinde durdum motorcu arkadaşımız yerde yatıyor konuşuyordu çok sayıda motorcu arkadaşlarda yardım için başındaydı önemli bir durumu olmadığını öğrenince kuru kalabalık olmasın diye ilerledim inş eski sağlığına tez zamanda kavuşur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah şifa versin önemli birşeyi yoktur inşallah :(

Yine de ucuz atlatılmış bir kazaya benziyor...inşallah öyledir.
Acil şifalar kardeşimize.

Baya bir motosiklet'çi durdu yardım için hepside sağolsun. İşte dayanışma bu dedim...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acil şifalar inşallah ciddi bir hasar yoktur :rendeer:

çok geçmiş olsun......en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle

acil şifalar arkadaşa,zor işleri ekmek parası için yağmur kar demiyor çalışıyorlar

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim.

Tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah.

Umarım ciddi bir durumu yoktur. Bu arada kaza yapan sürücüye karşı yapılan en büyük hata o kaskın çıkartılması olmuş.Boynunda veya kafa tasında kazadan kaynaklanan bir sorun olsa kaskın çıkartılması ile bu sorun ölümcül dereceye ulaşabilir.Kask sadece yetkili saglık görevlileri tarafından çıkartılmalıydı::yanliss:

baygın ise dimi?cunku benim kazada ben ayiktim ve boynumu oynatabiliyordum...kaza aninda vucut nedense daha fazla oksijen istiyor...mayis ayi olmasina ragmen benim kask muthis bugulanmisdi..dicegim o ki kazazede ayik vede boyun kismini hareket ettiriyorsa cikartilabilir bence...ben kendim cikartmaya ccalismisdim..ama sol el full kirik oldugundan beceremedim..sagolsun ambulansdak,ler cikartti...nasil acildigini sormuslardi.:pale:
Insallah belde muhim bi kirik yoktur...belni oynatamamasi cok ama cok uzucu cunku...soylemek bile istemiyorum...:salut:

Allah yardım etsin acil sifalar versin, motorcularda hemen yardıma koşmuş bu ne güzel bir dayanışma

Büyük geçmiş olsun kurye işi yapan bütün arkadaşlara ALLAH cc. kolaylıklar versın kaza yapan arkadaşımızda inşallah tez zaman da iyileşir. Dayanışma sergileyen burdan teşekkür ederim .her ne kadar duymasalarda . Kaza esnasında hepimiz yardımcı olmaya calışıyoruz ama bilgimiz bu konuda zayıf bunu kabul edelim teknık konularla ilgilenmekten ilk yardım konusunda bir seyler öğrenmemeye gayret ediyoruz.O an yapacağımız en ufak bir şey yarar yerine zarar verebılır bunu ne kazazede nede bız anlayabılırız .bence formlarda bundan sonra bu konularda topic açmaya varsa hortlatmaya calışalım .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar